NU!
Printable View
NU!
e beta-u acest update?
e cat se poate de "full" ... pe 19 a fost lansarea oficiala, pt. toata lumea.
aha , multumesc, am sa ii fac si eu update cu toate ca am consola modata .
am facut update, am jucat FM2(dvd-original) cam 2 ore , nu am luat ban.
scz. de double post.
M-am uitat pe aici si nu am vazut nimic cu noul dashboard. deci this is the new thread. Akm mi-am luat un xbox 360 si nu are update la dashboard si nici nu am cum sa intru pe live ..deocamdata. consola e modata deci nu as putea sa scot noul dashboard de pe un site sa-l fac imagine si sa mi-l updatez ?.
consola ta are noul dashboard, stai linistit, am updatat-o inainte sa ti-o vand....:)):P, esti la zi cu toate....ai chiar si sistemul de avatare pt k nu am formatat memory cardul....;)
aaa. mersi man. recomand userul :D. m-a facut fericit :D. :))
n-ai pt ce, sa te bucuri de ea<:-P
Bun updateul mai ales pentru instalarea jocurilor pe hdd.Pentru cine nu joaca live, avatarurile si celelalte updateuri nu prea conteaza.Suportul pentru divx nu este.
suport pentru divx/xvid este de destula vreme, nu de acum... dar vad ca la tine nu este deloc... oi avea tu vreun 360 diferit
fb2001: Daca nu ai facut pana acum update'ul de divx, este separat de cel nxe (cel putin la mine a fost asa ). Cand il ai conectat la live, bagi un disc cu un divx si dai sa il rulezi. O sa apara un mesaj de genul "To play this content do the update blabla", accepti si gata :)