de pe ebay prin BoDo
A fost pura coincidenta sa aiba timp liber, nu are vreo treaba cu "sarbatoarea" respectiva
Foarte misto stickerele, imi place ca ai si pe memory stick.
Si faceplate-ul e misto, chiar daca nu se pupa cu restul, evident important e sa-ti placa tie.
Pentru faceplate, daca vrei look-ul Art Deco din Bioshock & Fallout ai putea sa incerci sa il vopsesti in bronz si apoi sa aplici nitel smirghel or smth pentru "patina". Atasat e ceva asemanator cu ce cred ca vrei sa obtii
Cat despre al meu, cred ca aveti dreptate si ma limitez la a cere cateva umbre ingrosate care sa mascheze cei cativa tremurici de emotie![]()
e misto
dar eu vreau sa incerc sa fac ceva care sa aduca a bioshock sau fallout,numai ca vreau sa fie strict pe alb si negru..
promit ca dupa ce il voi face voi posta poze
avertizez ca exista riscul sa fie si alte modele pana la cel final
oricum sunt curios sa vad cum iese si la tine produsul final,sa nu uiti sa postezi![]()
eleetist probabil ca consola folosita in poza atasata de tine este cea cu halo 3 limited edition![]()
Facut de mine ieri.Din pacate am facut capacul bateriei cu o zi inainte si am calculat gresit partea care urma sa o vopsesc.voi face in seara asta sau maine si partea gri de jos care am omis sa o fac si probabil si jumate din butonul guide.E foarte simplu de desfacut/asamblat.
ATENTIE:daca vreti si voi sa va vopsiti carcasa/gamepadul NU dati cu aceton pe post de diluant deoarece topeste plasticul.Se poate observa in prima poza, este un pic aspru pe partea rosie.
E foarte Dinamo-like and i like it.
Opinia mea e ca trebuia sa lasi D-Pad-ul si analog-ul la culoarea lor originala.
Uite-te cum arata aici.daca nu as fi vopsit si butoanele arata mai naspa.
Asa as fi vrut sa iasa dar nu am inca o culoare.Acela jumate alb jumate negru...
Mika,pana sa nu imi zici tu si inca vreo 5 persoane habar nu aveam care sunt culorile clubului Dinamo.
Bookmarks