cateva
io am si xboxu si pcu pe tv si la mn se vede la fel, ale tale se vad si in ceata si le lipsesc contrastul. De exemplu pozele cu gallardo asta sunt cele mai reale care am reusit sa le fac pan acu, in special ultimile 3, dar asta din punctu me ude vedere si din ce vad pe tv ca la tine se pot vedea mai prost ...
Eventual poti sa'mi trimiti mie 1-2 replay cu masini ceva si iti fac io ceva poze
L.E. @pisboy: iti recomand si tie sa incerci ce i'am zis lui danny cateva posturi mai susla tine trebuie ceva mai multa culoare si contrast
Am incercat de data asta sa fac pozele sa para cat mai realistice! Astept pareri! Sper sa mai posteze si altii pentru ca imi place sa vad ce iedei creative(sau mai putin) aveti!
Am zis sa nu umplem celalalt thread cu poze, am vazut un astfel de thread pe forumurile lor si am zis sa avem si unul aici, printre romani.
![]()
@raresh: mai tre ceva expunere si pe urma umblat cu saturatie/cotnrast/luminozitate
@claudiu: pozele 1,2,3,7,9,10 sunt pe circuit restu sunt in locatii fixe
1,2,3 am inteles, dar 7,9,10 nu. Omul ala are 4 poze, iar intrebarea lui claudiu a fost total pe langa raspunsul dat de tine![]()
@dani: s'a mai imbuantatit calitatea pozelor (nush daca sfaturile mele au ajutat),
pozele cu challangeru, primele 2 cu golfu (la a2a parca trebuia putin mai multa iluminare) si alea 2 cu honda (astea arata bine de tot), arata mult mai bine
@sergiu: ai prea multa expunere si luminozitate/prea putin contrast, incearca sa faci mai multe poze pe circuit.
Pozele facute in scenele fixe au limita in pozitionarea camerei si iluminare
Bookmarks