Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 19 of 19

Thread: Xbox 360 Arcade

1. #1 SP
    Junior Member Valeriozuzu's Avatar

Talking Xbox 360 Arcade

Am si eu o mica intrebare,ma numesc Valeriu si sunt din Focsani ...Ma gandesc sa iau si eu un Xbox 360 Arcade,si am mica intrebare,pot juca jocuri ca :
    Call of duty Modern Warfare 2
    Battefield Bad Company 2
    Fifa 2010
    si daca da pot online?
    sunt expert in pcuri dar sunt varza in xbox sau playstation2/3

astept rasp

2. #2 SP
    dar atunci care sunt diferentele dintre arcade si elite?

3. #3 SP
    Member FusioN's Avatar
    Poti juca jocuri online daca platesti 3-4 dolari pe luna.

4. #4 SP
    cum?(ma refer cum sa platesc prin ce)
    si scuze ca tot intreb...sunt nou in console si nu prea stiu

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Valeriu Arcade si Elite sunt numele pachetelor comerciale, consola e doar Xbox 360. Hardware e tot una, difera doar cu ce accesorii vine in +/- in pachet.
    Un Arcade are memorie interna 512MB (inainte iti dea un memory card) pe cand la Elite iti da un HDD de 120GB. La Elite iti mai da casti si cablu ethernet, controllerul si consola sunt negre si cam atat. Un tabel cu toate diferentele la toate pachetele gasesti aici.

Serviciul online este Xbox LIVE. Sunt 2 tipuri de membership-uri: Silver si Gold (diferente aici). Pentru a beneficia de multiplayer iti trebuie Gold. Abonamente poti cumpara de pe net, un exemplu este acest site (platesti cu PayPal) sau apelezi la cineva de pe forum sa iti cumpere.

6. #6 SP
    aha ,mersi paul,si din cate am inceles ,si la arcade pot monta un hdd ca la un pc sau trebuie unu precial?adica sa nu dau bani aiurea pe un elite ci sa dau pe un arcade si cu timpu dupa ce mai fac rost de bani sa imi iau un hdd mai mic de 60,120 etc?

7. #7 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sunt HDDuri speciale vandute de MicroSoft. Acum se gasesc in variante de 120GB si 250GB, cred ca HDDurile de 20GB si 60GB au fost scoase de pe piata.

8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    Mai bine cumperi direct un Elite. N-are sens dupa Arcade sa iti iei un HDD, plus ca intrii pe LIVE si iti trebuie si casca. E mai rentabil Elite. Cumpara de pe GameShop.ro sau Amazon.co.uk .

9. #9 SP
    ooo mersi foarte mult ca mi-ai zis de gameshop.ro ,par seriosi.Dar am auzit ca unele televizoare,din cauza consolei se pot strica(nu cred ca va si problema mea ca am Tv plasma,dar poate merg la internat si trebuie sa am un tv mai mic diagonala sub 54 parca se pot arde?

10. #10 SP
    Manager paul's Avatar
    Stai linistit, nu arzi nici un TV. Eventual lasi urme pe plasma daca ramane pe aceeasi imagine mai mult timp.

11. #11 SP
    ee pe plasma nu mie fricape ceva mai mic poate.dar unde se gasesc castiam cautat in majoriatatea site-urilor(nu dau nume)si nimic..si hdd la fel

12. #12 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Cumpara direct Elite, primesti si casti si hdd si tot ce trebuie.

13. #13 SP
    hmm...m-am tot gandit si m-am tot uitat in portofel...si m-am gandit mai bine sa i-au un xbox elite...sa am totul la punct...chiar daca o sa planga portofelul meu,dar am o intrebare si ultima in topicul ista(poate nu,in functie de raspunsul pe care il primesc )Merita?Se simte diferenta intre Pc si Xbox?E greu sa te obisnuiesti cu controller ?

14. #14 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Da, merita.

Comparatia nu prea isi are rostul. Ea se poate face doar la nivel de jocuri, acolo unde 360 depaseste clar PC'ul

Daca vi direct de la mouse, o sa iti ia ceva timp pana te inveti cu controller-ul insa daca o sa insisti o sa te inveti fara probleme.

Acum ca ai raspunsurile la toate intrebarile adresate de tine, iti uram succes la ''Shopping'uit''

15. #15 SP
    mersi,o sa i-au un xbox 360 elite ,codmw2,colinmcraedirt2 si battefield bc2 ,dar trebuia saimi urezi succes la portofel nu la shopping)puteti inchide topicul daca vreti daca nu si mai aveti completari,va rog ziceti

16. #16 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Stai linistit si nu te mai gandi la portofel

Va fi o investitie foarte buna pe care nu o vei regreta.

Bafta

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Da, merita.

Comparatia nu prea isi are rostul. Ea se poate face doar la nivel de jocuri, acolo unde 360 depaseste clar PC'ul
    De curiozitate, tu ai ramas la faza cu PCul e praf, nu exista jocuri, totul e exclusiv consola. Nu de alta, dar anul trecut PCul a avut mai multe exclusivitati si mai bune decat X360, iar anul acesta situatie e destul de echilibrata.

18. #18 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    erik95....cand stai dupa gta 4 sau assassins creed 2 nu stiu cate luni ca sa apara pe pc dupa ce au aparut pe console ce faci?
    Am prieteni pe care i-am terorizat cu jocurile de 5 stele care au aparut pe console si pe pc au trebuit sa astepte cel putin 3 luni ca sa le joace si ei

19. #19 SP
    Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    erik95....cand stai dupa gta 4 sau assassins creed 2 nu stiu cate luni ca sa apara pe pc dupa ce au aparut pe console ce faci?
    Am prieteni pe care i-am terorizat cu jocurile de 5 stele care au aparut pe console si pe pc au trebuit sa astepte cel putin 3 luni ca sa le joace si ei
    Da, dar apar. Asa pot spune si eu... cand stai 2-3-4 ani dupa Stalker sau Total War, si ele nu vor aparea prea curand pe console. Intr-o comparatie conteaza cel mai mult exclusivele, iar apoi anumite features. Assassin's Creed ( si GTA 4) au aparut mai tarziu, dar a avut o grafica superioara si cateva lucruri in plus. Din ce stiu e valabil si pentru partea a doua a seriei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.