Salut ,nu ma prea pricep la categoria console ,sunt mai mult un PC Fanboy si as avea nevoie de ajutorul vostru ... Problema sta cam asa :
Nu demult m-am decis sa-mi achizitionez un Xbox360 ,insa n-aveam nicidecum banii sa-mi achizitionez unul nou ,asa ca am decis sa cumpar unul de pe Okazii . Vanzatorul avea cam 37 calificative pozitive si nici un calificativ negativ ,asa ca m-am decis sa achizitionez de la respectiv . La descriere se specifica ca este modat cu LT 2.0 ,functioneaza perfect ,are toate accesoriile si asa mai departe ,deci ar fi trebuit sa fie o investitie buna ,avand in vedere ca xbox720 ar trebui sa apara anul asta ,sau in 2013 . Am investit 600 de roni + transport ,l-am ridicat ,l-am adus acasa ,l-am conectat ,si am zis sa-l incerc umpic ; am bagat un CD modat cu GTA IV ,tot de la respectiv ,si ca sa vezi ,nu apuc sa joc nici 30 de secunde ca face freeze ,m-am gandit ca e pura coincidenta si i-am dat un restart ,a doua oara la fel ,"O fi CD`ul zgariat ..." ,l-am scos afara si am bagat altul ,am dat restart ,s-a blocat la loading`ul consolei ,iara dau restart ,reusesc prin minune sa intru in Just Cause 2 ,merge filmul de inceput ,si cand sa sar cu parasuta se blocheaza ... "Clar ,mi-am luat teapa ..." ... Cam asa sta treaba ,nu stiu ce sa zic ,care sa fie problema ,si daca se poate remedia intr-un fel ,sau e bun de aruncat la gunoi ? E model din 2006 ,repet ,nu ma pricep ,daca ati putea sa ma lamuriti si pe mine ce are si daca exista cineva care e sigur in proportie de 100% ca-l poate face sa ma tina ceva acolo fara sa ma trezesc cu 3 beculete rosii ,si sa-i faca in acelasi timp un Update la ultima versiune de LT ,ca sa pot rula orice joc nou aparut ,m-ar interesa pretul ca eu nu ma bag sa-l stric mai rau ...
Sper sa aveti rabdare sa cititi tot,multumesc si astept un raspuns .
Bookmarks