Cum sa nu mearga PPPoE ? Am testat eu direct cu cablul de la RDS pe PPPoE si merge. Doar are si in setari Xbox-ul optiunea asta ;)
Printable View
ups se pare ca e doar la wii
la mine a mers si asa cum e scris mai sus , la dir600.
am dat si io de o problema, am schimabt rooteru unui prieten si acum daca e pe live nu ii mai merge netul pe pc si invers, daca e pe pc nu are live, aveti idee de ce ? rooteru e d-link da' nu mai stiu ce model
Salut! Am stat si am citit aproape toate posturile dar nu am rezolvat deloc problema mea. Acum 3 zile mi-am cumparat un xbox 360 Kinect.
Toate bune si frumoase, am incercat sa ma conectez la internet prima data prin cablu (specific: PPPoE), am bagat user name+pass, test Xbox Live Connection si nimic.
Second time, am incercat sa ma conectez de pe wireless ( Tp-link, TL-WR1043N), prima data am lasat tot pe automat completand numai la PPPoE si nimic, apoi am incercat sa bag ip+ dns dar nimic (btw. nu ma pricep deloc la Ip, DNS-uri etc.) , apoi am intrat aici pe forum, am incercat sa urmez pasii lui @RaduValentin chiar daca NU am D-link, dar tot nu a mers. Sunt chiar cu nervii la pamant... Dau 10 beri cui ma ajuta:buddies: :(
Prin wifi e floare la ureche,dai scan si bagi parola
salutare :D am achizitionat de curand o consola xbox 360 250Gb CU KINECT.. si as vrea sa stiu daca mi cumpar punct microsoft unele din ele expira la un anumit termen ?
inca ceva xbox live gold membership vre-un link ceva de unde sa cumpar pentru 1 an si daca puteti face o lista cu jocurile pe care voi le jucati online
si inca ceva puteti sa va lasati si gamertag-ul aici (daca nu se poate imi dati PM) .. poate o sa ne jucam impreuna vre-un joc :)) :D:D:D:D:D:D
la contul deja facut am setata ca tara Romania ..sa inteleg ca nu merge sa cumpar gold membership si nici puncte?? trebuie alt cont ??