Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 38

Thread: Sfat schimb PS3 pe XBOX306!

1. #1 SP
    Senior Member mark's Avatar

Sfat schimb PS3 pe XBOX306!

Baieti va rog mult de tot sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac, sunt intr-o dilema mai mare ca mine! Deci am asa: ultimul model de PS3 80Gb, 2 controlere dulashock 3 cu vibratii, toate cablurile aferente, 1 cablu HDMI ce se achizitioneaza separat, un joc Fifa09, mai am vreo 5 jocuri originale cumparate de pe PSN, cutie si garantie 1 an pe numele meu cam din toamna anu trecut. Bun, ce vreau eu: sa schimb consola mea pe un XBOX 360. Am vorbit cu omul si el vrea sa-mi dea: varianta ELITE cu tot ce vine la ea, 1 controler negru + 1 alb, mi-a spus ca imi da si hdd de 120 Gb numai sa-l aduca de la un prieten (acuma de ce nu-l avea in consola nu stiu, mai zicea ca mai are un xbox360 pro modat si ca se joaca pe amandoua, nu stiu), are garantie tot cam de cand am eu pe numele lui dar nu stiu exact cat e garantia...trebuie sa se uite. Cablaraie, cutie si garantie. Elitul nu e modat dar mi-a zis ca are dvd LITEON, de unde stia el ca e LITEON de vreme ce nu a modat-o si implicit nu a desfacut-o? Doar Pro-ul e modat, imi da care vreau eu. Nu le-a postat la vanzare niciodata doar ca a vazut anuntul meu pe net si s-a gandit sa schimbe un Xbox. Deci tot ce v-am scris merge 1 la 1 + de asta el sta in Bacau, eu in Tg.Mures si i-am zis ca ma duc pana la el dar imi plateste el drumul (100 ron) si a fost deacord, deocamdata atat am scos de la el sa zic asa si a fost de acord, poate prea de acord si de asta mi-e frica. Urmeaza ca azi dupa masa sa isi puna un webcam sa vad tot ce are sa ma mai edific. Eu va intreb pe voi: iti poti da seama cumva daca un XBOX a dat RROD inainte, sau daca a fost macar desfacuta? Cum? Si nu in ultimul rand se merita? Tin sa precizez ca imi doresc tare sa iau un XBOX pt ca nu fac fata achizitiei jocurilor. Va rog mult sa ma ajutati!

2. #2 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Totul miroase a putred!
    Stai pe fundul tau si nu fa nici un schimb. Cand o sa te trezesti cu un RROD peste cateva luni ce o sa zici? De unde stii in ce conditii a fost modata consola aceea sau cat de folosita e? Mergi la risc si tare ma tem ca vei pierde.

3. #3 SP
    Member verde's Avatar
    poi faci cum vrei dar ,eu mai bine iti zic sa iei xbox-ul ,pentru ca inca mai are garantie ,si daca DOAMNE FERESTE iti da un RROD sau E74 repararea nu e mai mult de 150 roni (-sami fie rusine ca mi-am reparat PS2 cu 200 ron) , eu daca vrei te-as putea ajuta personal ,as putea sa ma duc la tipul acela sa vad cum/cat de bine arata xboxul ,pot verifica sigiliul si daca nu are vreun defect

4. #4 SP
    Esti din bacau? Daca da, da-mi nr. tau de tel daca nu te deranjez sa vb un pic.

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Totul miroase a putred!
    Stai pe fundul tau si nu fa nici un schimb. Cand o sa te trezesti cu un RROD peste cateva luni ce o sa zici? De unde stii in ce conditii a fost modata consola aceea sau cat de folosita e? Mergi la risc si tare ma tem ca vei pierde.
    mai citeste odata postul meu ca nu ai fost atent. Tipul are 2 console, una modata si una nu, eu o iau pe cea nemodata, tocmai ca sa-i fac eu + ca zice ca mai are garantie, cat nu stiu - o sa aflu azi, deci nu merg chiar la plezneala. Ma incanta mult ca e elite si cat de cat e falcon.
    Voi dragii mei consolisti ce credeti?

5. #5 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    1.din cate stiu eu, singura dovada ca nu s-a umblat intr-un xbox e acel sigiliu din fata, sub faceplate, insa si acela poate fi desfacut usor si pus la loc, fara sa-ti dai seama ca a fost desfacut.
    2. numai el stie in ce conditii a folosit consola, se poate sa-si fi batut joc de ea si acum a gasit "fraierul" caruia s-o vanda.
    3. poti si sa iei o teapa mare dar poate fi si de incredere si sa mearga totul perfect. e alegerea ta.

6. #6 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    credem ca vrei o consola exclusiv pentru piraterie. e treaba ta ce faci cu consola in particular insa cind postezi asa ceva aici nu te astepta sa-ti raspunda prea multa lume.

in plus nu inteleg partea cu faptul ca nu faci fata achizitiei jocurilor? exista o piata SH, exista siteuri cu preturi bune in UK, deci nu e nevoie sa joci chiar tot in momentul in care apare. in plus, poti vinde un joc dupa ce te-ai saturat de el, pui o diferenta (de obicei mica) si iei altul. daca iti faci un buget pentru 2-3 jocuri si tot rulezi banii ca sa zic asa, nici nu pierzi mare lucru si joci numai originale. pirateria e cu dus-intors si daca nu esti atent iei fff usor ban asa ca risti in primul rind sa iei o consola SH uzata (ca nu stii in ce stare e) si apoi risti sa fii banat si uite asa se duc banii tai pe apa simbetei (banii investiti initial in PS3, la aia ma refer). daca tot vrei sa faci o astfel de rocada, vinde PS3ul cu toate accesoriile (eventual mai lasa din pret daca nu il ia nimeni) si cumpara un X360 cu garantie (arcade sau pro) insa parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa ramaii cu PS3ul si sa jonglezi cu bugetul in asa fel incit sa iti permiti din cind in cind cite un joc sau doua pe care sa le revinzi ca sa cumperi altele. uite, ma dau pe mine ca exemplu. mi-au trecut fff multe jocuri de PS3 prin mina insa in momentul de fata am LittleBigPlanet, Killzone 2, SingStar si Valkyria Chronicles (si vreau sa mai iau SingStar 2 si 3), deci am jocuri pe care le joc pe o perioada mai lunga de timp si de care nu stiu cind si daca ma voi plictisi. fa si tu o filtrare a titlurilor, vezi ce genuri iti plac si bazeaza-te pe alea, iar restul, in masura in care vrei sa le joci, ti le cumperi SH cind scad preturile (de obicei dupa o luna sau doua de la aparitie).

7. #7 SP
    Vai mai oamenilor cum ma puneti pe ganduri. Stiti si voi cum e, criza bani canci, contracte nu se mai fac (lucrez in domeniu bancar) si as vrea sa ma delectez si eu seara cu un joc 2. La PS3 am fifa09 si atat, in rest ma uit la consola cat e de frumoasa... Din cauza asta vreau sa joc si eu jocuri mai, aham, altfel. Daca n-as avea stresu cu banii stai linistit ca si eu stiu sa-mi iau MGS4 cu 110 ron, dar tragi linie la sf lunii si vezi ca nu mai merge treaba. De milionu ala imi platesc o rata pe luna printre altele, nu-i mai la fel viata ca anu trecut. Pai dupa un lcd si un ps3 + accesorii cati bani iti zboara? Iti zic eu MULTI... Da hai ca mergem in prea mult offtopic, va astept sfaturile in continuare.

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Esti din bacau? Daca da, da-mi nr. tau de tel daca nu te deranjez sa vb un pic.

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------

mai citeste odata postul meu ca nu ai fost atent. Tipul are 2 console, una modata si una nu, eu o iau pe cea nemodata, tocmai ca sa-i fac eu + ca zice ca mai are garantie, cat nu stiu - o sa aflu azi, deci nu merg chiar la plezneala. Ma incanta mult ca e elite si cat de cat e falcon.
    Voi dragii mei consolisti ce credeti?
    Eu am fost atent domle. Ce am scris mai sus este concluzia oricarui om cu capul pe umeri. Faci ce vrei la urma urmei, nu sunt banii mei.

9. #9 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu sunt de acord cu h0stile, mai bine iti vinzi consola, vei lua un pret bun pe ea si iti cumperi un xbox NOU cu GARANTIE. e cea mai buna solutie. bafta.

10. #10 SP
    Da hai ca mergem in prea mult offtopic, va astept sfaturile in continuare.
    Tu nu vrei sfaturi. Vrei sa vina un inconstient sa iti spuna sa faci schimbul ca sa fii tu linistit cu tine insuti. De aceea ai facut si topicul in aria 360.

11. #11 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Vai mai oamenilor cum ma puneti pe ganduri. Stiti si voi cum e, criza bani canci, contracte nu se mai fac (lucrez in domeniu bancar) si as vrea sa ma delectez si eu seara cu un joc 2. La PS3 am fifa09 si atat, in rest ma uit la consola cat e de frumoasa... Din cauza asta vreau sa joc si eu jocuri mai, aham, altfel. Daca n-as avea stresu cu banii stai linistit ca si eu stiu sa-mi iau MGS4 cu 110 ron, dar tragi linie la sf lunii si vezi ca nu mai merge treaba. De milionu ala imi platesc o rata pe luna printre altele, nu-i mai la fel viata ca anu trecut. Pai dupa un lcd si un ps3 + accesorii cati bani iti zboara? Iti zic eu MULTI... Da hai ca mergem in prea mult offtopic, va astept sfaturile in continuare.
    eu iti recomand sa iei xbox-ul (oricum pari hotarat) dar sa nu-l modifici. jocurile originale sunt mai ieftine si in plus pierzi FOARTE MULT neutilizand partea online. acolo este distractia, singleplayer....

12. #12 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nene, e foarte simpla matematica: ai bani, cumperi jocuri, nu ai bani, nu cumperi jocuri. Furtul (pirateria) nu are nicio scuza sau justificare. Precum ti-ai dat seama, pe forum nu incurajam pirateria, deci incercarile tale de justificare ne lasa reci. Du-te fa schimbul si joaca-te linistit, nu mai incerca sa ne spui noua vai ca e criza, vai ca nu sunt bani, vai d-asta vreau sa-mi trag jocurile de pe net, pentru ca nu vei gasi compasiune.

13. #13 SP
    Pai in cazul asta va multumesc pt timpul acordat si scuzati-ma ca v-am poluat topicul de xbox. Eu vroiam doar pareri nu polemica, da vad ca in ziua de azi nu se mai poate face asa ceva pe forumuri. Ma apuc de sunat ce sa-i faci? Considerati topicul inchis, nu va mai stresati.

14. #14 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    eu iti recomand sa iei xbox-ul (oricum pari hotarat) dar sa nu-l modifici. jocurile originale sunt mai ieftine si in plus pierzi FOARTE MULT neutilizand partea online. acolo este distractia, singleplayer....
    Iti dai seama ca il lasa rece si partea de online. Atata timp cat spune ca nu isi permite originale, fii sigur ca nu o sa dea bani pe subscriptie.

@mark - Sfatul meu este sa nu dai PS3 pe un 360 folosit. Nu stii cat de mult a fost stresata acea consola si la cat de bune sunt 360-urile te trezesti ca nici dupa o saptamana a crapat. Si cum doresti sa o modezi, la revedere garantie. Daca totusi vrei un 360, ia macar unul nou (Jasper sau Falcon) ca astea par mai rasarite si sunt sanse mai mici de RROD.

15. #15 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu vroiam doar pareri nu polemica, da vad ca in ziua de azi nu se mai poate face asa ceva pe forumuri.
    In momentul in care ai deschis discutia legata despre achizitionarea sau nu a jocurilor originale, ai transformat propriul thread intr-o polemica. Nu incerca sa pozezi in victima pentru ca nu tine.

16. #16 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Subscriu pentru ce zice Dj Mo, desi e criza si e greu pentru toata lumea, Mark mai bine ramii la PS3-ul tau sau ia-ti Xbox360 nou.
    Eu ma mentin pe 3 fronturi (PC, XBOX360, Wii) si totusi nu ma pling chiar daca acum achizitionez mai rar decit in trecut jocuri si nici nu am fost niciodata tentat sa-mi modez consolele, cum zicea si h0stile rulezi jocurile si le pastrezi doar pe cele care iti plac cu adevarat.

17. #17 SP
    Va multumesc de pareri, mai putin lui greyhound, o sa ma gandesc bine inainte sa iau o hotarare.

18. #18 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    mark daca vrei,eu sunt din bacau te pot ajuta,dar iti spun de la inceput daca este vorba de userul klaus este un baiat de nota 10 poti face afaceri cu el fara probleme.

19. #19 SP
    Omul nu activeaza pe nici un forum, cred, ca asa mi-a zis, da-mi daca poti un nr. de tel. steaua ca sa te sun sa vb un pic.

20. #20 SP
    Junior Member kriegsmarine's Avatar
    Mark', cred ca cea mai buna varianta este sa-ti vinzi PS3-ul si sa achizitionezi un Xbox 360 nou(Jasper eventual) si sa-l modezi, daca doresti neaparat asta.E cea mai avantajoasa metoda si varianta pentru tine, pentru ca, la urma urmei, nu poti sti cum, cat si in ce conditii a folosit persoana respectiva Xbox-ul acela(plus ca mai faci si o deplasare tocmai pana la Bacau, chiar daca iti plateste el transportul). Iar in ceea ce priveste eterna discutie modat/nemodat piraterie/jocuri originale eu cred ca fiecare este liber sa aleaga..Si da, din acest punct de vedere, un Xbox modat este mai avantajos dpdv financiar decat un PS3. Pana acum, cel putin...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast