Well I found a little problem. Cei care au luat Injustice de pe Maroc si nu va merge downloadul mutati contul pe United Kingdom si o sa mearga fara probleme.
si dupa 3-4 luni poti sa dai contul altei persoane.
daca aveti nevoie de ajutor la acvievments la Injustice ma gasiti la GT: Eneea
Monaco, free games. Cum am facut eu:
- M-am logat cu contul de Rusia pe xbox.com, am migrat cu el pe Monaco.
- Logare xbox > dashboard > juex > apasati x & y ca sa ajungeti la search.
- Cautati: Dark, Arcania, Fable III, Sherlock Holmes, Injustice.
- Game Addons Injustice: Skin Superman Cyborg, Armure de confinement Doomsday, Costume d'Ares Classique, Costume de Batman Flashpoint.
- Jocurile sunt listate ca free, aveti mai jos si un screen.
- Nu-i nevoie de card atasat, de paypal etc.
Cheers.
Am schimbat contul pe Monaco si nu ini gaseste nici-un joc de mai sus![]()
Deci, intai va logati pe xbox.com cu acccount-ul vostru (incercati rusia, poate doar asa merge). Apoi accesti https://live.xbox.com/en-US/AccountMigration. Eu asa am reusit, fara nici o problema.
Eu nu pot migra contul că trebuie să-mi trimită un cod de securitate pe un mail, pe care eu nu primesc nimic...
Eu am primit codul instant, vezi sa nu fie in spam.
Btw, la saints row 4 sa intri daca ajungi acolo, la avatar items, o gramada free. Pe US unele costa.
Same thing la Disney Infinity, toate avatarele sunt free, costume etc.
Nu este... Mai încerc de 2 ori dacă nu merge asta este.
Jocurile sunt în engleză sau franceză?
Esti 100% sigur? As migra si eu pe alta tara de pe US. Dar nu vreau sa pierd jocurile si nici Gold-ul.
Pai nu migra cu contul oficial, ca nu ai de ce. Si poate nici nu-ti merge, sunt multi care spun ca nu pot migra. Nu stiu daca merita sa risti cu contul oficial.
Am reușit să fac cont pe Monaco până la urmă, dar tot îmi apare că nu există Xbox Live pentru acea regiune...
Ești sigur că era Monaco și nu altă țară?![]()
Bookmarks