Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 5 of 5

Thread: Problema Alone in the Dark

1. #1 SP
    Member JamiroQuai's Avatar

Problema Alone in the Dark

Tocmai am terminat alone in the dark si nu mi-a dat achievementul A Day In Central Park de 150,acordat la sfarsitul jocului.
    Este stiut faptul ca poti derula de la o misiune la alta daca apesi LB si RB.Cand am inceput jocul asa am facut la primul capitol am dat skip la o misiune din greseala,iar la sfarsitul capitolului nu mi-a dat achievement.Am jucat in continuare asa iar de la capitol 2-8 mi-a dat toate achievementurile,insa nu si cel de 150.M-am gandit ca nu am deblocat achievementul din cauza faptului ca nu am terminat primul capitol.M-am apucat sa il joc de la capat,mi-a dat si achievementul de la primul capitol,insa cel de la sfarsit tot nu mi s-a deblocat.Dupa ce am terminat jocul mi s-au sters automat toate salvarile si acum trebuie sa o iau de la capat.Oare daca termin direct ultimul capitoul este posibil sa il deblochez,pentru ca nu mi-ar pica deloc bine sa fiu nevoit sa il incep din nou.

2. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...Alone in The Dark (5), că e a 5-a parte, e un cuib de glitch-uri, bug-uri, etc. at�t pe PS3 c�t și pe X360. Eu am pățit faze ireale �n jocul ăla...una dintre ele fiind chiar faza de care vorbești tu.

Uite rezolvarea
    (citește tot)

3. #3 SP
    Mersi mult,Ronan,o sa incerc din nou sa vad daca toate misiunile sunt galbene.
    LE:Nu cred ca mai am nici o sansa sa il obtin pentru ca am dat New Game fara sa imi dau seama si acum toate misiunile sunt gri.Iar eu nu ma mai apuc inca o data sa il termin.

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...aiurea așa . Poate �n vacanța de vară

Hai că nu-i un joc lung/greu. Eu �n maxim 2 zile i-am făcut 1k/1k și Handyman Carnby Achievement Guide.

Aici e chidul dacă te răzg�ndești:

http://www.consolegames.ro/forum/f52...ndyman-carnby/

...și �ncă unul (alternativa) făcut de un alt băiat (defapt sunt am�ndouă acolo):

Handyman Carnby Achievement Guide(s) - Xbox360Achievements.org

E bine să te uiți peste am�ndouă. Cum jocul e aiurea...nimeni nu știe c�nd se contorizează combinațiile.

5. #5 SP
    Achievementul Handyman's Carnby il am deja,ce-i drept destul de greu l-am obtinut (ultima combinatie fiind ammo box+taped mosquito spray=extra pack bomb). ,imi mai lipsesc vreo 2-3 achievementuri,dar nu e asta problema.
    Stiu ca puteam sa il termin mult mai usor,dar am tinut mortis sa il termin fara guide-uri,dar tot am mai tras eu cate un ochi pe youtube la unele faze in care nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca aceea era rezolvarea. Poate daca o sa am timp si rabdare o sa ma apuc din nou de el.Oricum mersi mult pentru sfaturi si ghiduri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.