-
Assassin's Creed
salut sunt noi pe aici ... nu am stiut unde sa postez si am postat aici sper sa nu iau ban :)
mi.am facut de cateva zile toate partile de la Assassin's Creed si am inceput sa joc da nu stiu ce sa fac cand ajung la informatorii aia ,ma poate ajuta si pe mine cineva va rog frumos ,ma chinui de 2 zile si nu stiu ...si cu engleza mea de balta seaca ...;))
-
Cum adica ti-ai făcut toate părţile?
-
Sal. Cum adica "mi.am facut de cateva zile toate partile de la Assassin's Creed"?
-
toate astea
Assassin's Creed
Assassin's Creed 2
Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Revelations
Assassin's Creed 3
ma puteti ajuta la intrebarea cu informatorii ?
-
Pai si cum ti le-ai facut, ce vrei sa spui, nu prea inteleg? Le-ai descarcat de pe net? Eu asta inteleg. Daca da vezi ca încalci regulamentul forumului.
Cauta walkthrough pe net daca nu te descurci. Bafta!
-
Dacă așa este, Ezio îți transmite: "Requiescat in pace!"
-
man pe mine ma intereseaza daca poti sa imi raspunzi la intrebarea aia cum trec de informatorii aia de la Assassin's Creed ca sa termin si eu prima parte din joc ;) ....sau ce trebuie sa fac ?
atata tot vreau sa stiu ... ms !
-
În primul rând trebuie să citești regulamentul, apoi să-ți cumperi jocurile și apoi îți vom spune ce trebuie să faci! :)
-
Avem thread-uri dedicate pentru fiecare parte a jocului, daca ai nevoie de informatii sau de orice altceva, acolo trebuie postat.
Inainte de a deschide un thread citeste regulamentul si apoi formuleaza o intrebare coerenta in limba romana.