Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Intrebari XBOX 360 SLIM E, sunt incepator...

1. #1 SP
    Junior Member alexandruww2's Avatar

Intrebari XBOX 360 SLIM E, sunt incepator...

salut,am si eu cateva intrebari despre xbox,va rog cine poate sa raspunda la subiect

1.am un xbox luat de pe emag,deci probabil e pal 1 sau 2?
    2.am sistemul de 4 giga adica 2.7 free?
    3.am un cont dar cand incercam sa am conectez imi zicea ca deja exista gamertag pe mailul ala,si am fost nevoie sa-mi fac un cont gmail.....cum fac sa revin sa ma loghez pe live cu contul deja existent?daca sterg toate profilurile si incerc sa ma loghez din nou cu ala care-l am de mult timp pe microsoft . com mi seva sterge codul de live,?sau cum e atasat codu ala de live?pe consola sau pe cont de xbox?am facut un cont pe gmail
    4.am avut pe steam un dirt 3,si ma tot intrebam cand intram pe pc imi aparea al recent acitivity,imi merge oare si pe xbox?da nu stiu cum sa-l caut
    5.de ce cand incerc pe live sa intru nu gasesc decat cateva jocuri?interesante sunt state of decacy,wrc 4 si gow judgment free demo multiplayer,in rest cateva porcarele,nu-mi apare mw3 demo,sniper ghsot warrior 2 demo nimic din ce imi apare pe browser.........
    6.de ce cand incerc sa adaug din pc browser imi cere sa adaug credit card?odata ce e free?

2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Salut

1. Pal e zona Europa, iti va merge orice joc luat din Europa
    2. Da
    3. Nu e clar. Daca aveai deja cont pe Xbox Live si vrei sa il folosesti, te loghezi cu mail-ul aferent contului respectiv. Daca ti-ai facut cont nou, folosesti mail-ul pe care l-ai pus la inregistrare atunci cand vrei sa te loghezi.
    4. Jocurile de Steam nu merg pe Xbox
    5. Nu toate jocurile au si Demo
    6. Ca sa folosesti browser-ul trebuie sa ai cont Xbox Live Gold, care costa 60$ pe an.

Bafta

3. #3 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Salut

1. Pal e zona Europa, iti va merge orice joc luat din Europa
    2. Da
    3. Nu e clar. Daca aveai deja cont pe Xbox Live si vrei sa il folosesti, te loghezi cu mail-ul aferent contului respectiv. Daca ti-ai facut cont nou, folosesti mail-ul pe care l-ai pus la inregistrare atunci cand vrei sa te loghezi.
    4. Jocurile de Steam nu merg pe Xbox
    5. Nu toate jocurile au si Demo
    6. Ca sa folosesti browser-ul trebuie sa ai cont Xbox Live Gold, care costa 60$ pe an.

Bafta
    am live o luna,scrie ca expira pe 23/12/2013

da nustiu cum sa gasesc jocurile alea smechere snier ghost warrior 2 mw3 demo sunt o gramada misto si imi incap da nu le gasesc decat in brosweru de pe pc unde cand dau DOWNLOAD TO XBOX imi cere sa adauca card si am abgat amstercardu meu raiffeisen si zice ca nu mi-l accepta...........

4. #4 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Alea smechere le gasesti daca cauti in piata. Te duci in piata si dai la Demos, la raionul cu S pentru snier ghots, la raionu C/M de la MW3 sasa mai departe. Sunt foarte foarte multe misto, trebuie doar sa cauti la piata.

Salutare boss.

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by Danny View Post
    Alea smechere le gasesti daca cauti in piata. Te duci in piata si dai la Demos, la raionul cu S pentru snier ghots, la raionu C/M de la MW3 sasa mai departe. Sunt foarte foarte multe misto, trebuie doar sa cauti la piata.

Salutare boss.

l;a cod black ops cod waw si bo2 imi zice ca e restrictionat accesu sau fisierul e corupt,dar a mers mw3,care pecand aveam cont oe uk zicea ca nu merge pe zona mea,m-am schimbat pe usa si vad ca merge........vreau neaprat sa incerc cod waw sau bo1 exista vreo varinta ?

6. #6 SP
    Junior Member Marius Iulian R's Avatar
    Salut sunt nou.. am si eu o intrebare sunt interesat sa imi cumpar o consola noua xbox 360 slim 250gb de la emag .. si as fi interesat sa o modez , cum as putea sa procedez sa intru in siguranta pe xbox live ,,daca este o modalitate ...mentionez fara a fi interesat sa downl demo ori altcv decat multiplayer.

7. #7 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Pirații nu intră pe Xbox Live!

8. #8 SP
    Junior Member lalu's Avatar
    Salut .. Mi am cumparat de curand o consola xbox 360 slim .. Sunt incepator si as vrea sa stiu cum ma pot juca pe net in special jocuri de la easports ?

9. #9 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Quote Originally Posted by lalu View Post
    Salut .. Mi am cumparat de curand o consola xbox 360 slim .. Sunt incepator si as vrea sa stiu cum ma pot juca pe net in special jocuri de la easports ?
    1. Trebuie sa-ti creezi un cont Xbox Live (cand te intreaba in ce tara locuiesti bagi UK - United Kingdom) aici: www.xbox.com/live/join/free‎
    2. Iti cumperi abonament Xbox Live Gold (asta te lasa sa te joci pe net - fara el nu poti juca multiplayer) de pe emag, altex, mediagalaxy, etc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.