salut,am si eu cateva intrebari despre xbox,va rog cine poate sa raspunda la subiect
1.am un xbox luat de pe emag,deci probabil e pal 1 sau 2?
2.am sistemul de 4 giga adica 2.7 free?
3.am un cont dar cand incercam sa am conectez imi zicea ca deja exista gamertag pe mailul ala,si am fost nevoie sa-mi fac un cont gmail.....cum fac sa revin sa ma loghez pe live cu contul deja existent?daca sterg toate profilurile si incerc sa ma loghez din nou cu ala care-l am de mult timp pe microsoft . com mi seva sterge codul de live,?sau cum e atasat codu ala de live?pe consola sau pe cont de xbox?am facut un cont pe gmail
4.am avut pe steam un dirt 3,si ma tot intrebam cand intram pe pc imi aparea al recent acitivity,imi merge oare si pe xbox?da nu stiu cum sa-l caut
5.de ce cand incerc pe live sa intru nu gasesc decat cateva jocuri?interesante sunt state of decacy,wrc 4 si gow judgment free demo multiplayer,in rest cateva porcarele,nu-mi apare mw3 demo,sniper ghsot warrior 2 demo nimic din ce imi apare pe browser.........
6.de ce cand incerc sa adaug din pc browser imi cere sa adaug credit card?odata ce e free?
Bookmarks