O sa zica: Sorry, i can't comply; you must buy the GOLD Natal subscription, so i can understand those kind of words.
Printable View
cateva celebritati jucandu-se cu Natal:
http://www.youtube.com/watch?v=DYuJivFFa-c
http://www.youtube.com/watch?v=AscJO0uUQ_Q
http://www.youtube.com/watch?v=i-443dE5-gk
Marketing.
Nu.. nu e marketing, de fapt vedetele respective voiau sa se joace cu Natal :bulb:
Captain Obvious...
Daca stai sa citesti argumentele alea iti dai seama cat de penibile sunt. Ei considera Natal mai putin precis pentru ca nu asimileaza decat bidimensional miscarile.
Adica Natal nu poate sa-si dea seama la ce distanta esti de camera? Astia sunt chiar idioti...
Intr-adevar, dar de unde au dedus ei ca Natal asimileaza doar miscari bidimensional? Pentru cine a fost atent la conferinta, navigare cu Natal prin deshboard se facea prin a gesticula cu mana inainte, asa erau selactate sectiunile de meniu in care se dorea sa intre, deci era perceput bratul cum se apropia spre camera.
Probabil baietii care ai scris articolul s-au luat dupa portretul elefantului, de acolo sa fi dedus ineptia aia. Nu stiu de ce se insista pe comparatia asta, pentru ca intre ce a prezentat Microsoft si ce a prezentat Sony mi se pare o diferenta de la cer la pamant din punct de vedere tehnologic.
Eu pur si simplu am impresia ca Sony au incercat doar un reverse engineering la wiimote-ul lui Nintendo in timp ce Microsoft chiar au contruit ceva impresionant de zero.
din pacate niciun articol scris despre Natal sau PS3 motion controller nu este obiectiv. Unele zic ca Natal va revolutiona lumea gamingului altele zic ca va fi o mare dezamagire si ca ps3 motion controller iz the best. Asa ca ramane ca fiecare sa decida pentru el care este mai bun. Personal, chiar as vrea sa ma joc un pic cu Natal, mai ales fotbal (am vazut intr-un video in care o mama si fiica ei jucau).
As vrea sa pot juca Halo 3 cu Natal....inchipuitiva numa' ce calumea ar fi dual wield! >....HOLY MICROSOFT!
Sau daca nu Katamari! :3
Sa inceapa sony sa faca proiecte pentru Eye Toy-ul lor "mai performant"...sa putem juca God of war 3 fara controller...That would be AWESOME!
Sau sa fie un joc de fighting in multiplayer...Va dati seama ca mai bine il pocnesti real!...Ca oricum nu prea cred ca ai avea spatiu sa faci miscarile...si nici prea multe combo-uri...
Eu nu cred ca ai vrea sa joci vreodata un joc gen God of War sau unul fighting cu Natal. Pe langa faptul ca nu ai sa poti sa faci miscarile complexe necesare jocului gandeste-te de cate ori apesi pe controler (sarituri + lovituri + alte combinatii) si la ce frecventa.
Daca reusiti sa faceti Ultra combo in SF4 cu Natal sunteti cei mai tari!
Hollywood scrie pe voi >:)
PS: Aveti grija sa nu va pice plasma in cap totusi...
nu mai bine chemi tu prietenu` ala al tau in fata blocului si o dati 'parte`n parte' ? ca nah, mai bine il pocnesti real :)) va faceti masaj ca la urs unul altuia vreo 10 minute, dupa aia ramaneti prieteni :D si poti sa incerci si un super-master-ultra-combo sau vreo fatalitate fara sa iti fie frica / ca strici ceva prin camera.
Sunt eu singurul de aici care crede ca natal e o prostie?
Link 2 : Malware.
Natal e foarte bun pentru jocuri cu multa miscare. pentru un simulator auto nu il vad adecvat pur si simplu. pt fotbal , box, tenis &stuff e foarte foarte bun.
mai avem vreo 2 ani de asteptat pana il vedem si noi :D