Maine o sa pun si eu mana pe el, dupa cateva zile de stat ca disperatul in fata lui in singleplayer, probabil ma bag si online ca sa va faceti fraguri/achievementuri/whatever pe mine. :D
Printable View
Maine o sa pun si eu mana pe el, dupa cateva zile de stat ca disperatul in fata lui in singleplayer, probabil ma bag si online ca sa va faceti fraguri/achievementuri/whatever pe mine. :D
DLC?
Halo: Reach DLC Unintentionally Revealed | N4G
Quote:
That Halo: Reach is set to receive downloadable content (DLC) would not come as a shock to any fan of videogaming, but that it may be available so soon after launch may be surprising. In an update to the developer’s official blog, Bungie has seemingly unintentionally revealed some small but significant details of the first DLC pack for Halo: Reach.
Domnu care a facut review-ul, habar nu are ce vorbeste. Halo Wars nu a fost facut de Bungie ci de Ensemble Studios. Iar actiunea nu se desfasoara intre Halo 1 si 2 ci inainte de Halo 1.
7,5 grafica?
Individul are nevoie serioasa de un control oftalmologic. Totodata incercarile disperate de a parea spiritual au esuat lamentabil. Ar trebui sa fie mai sfios cand pronunta cuvinte precum "bacovian".
"... si care practic au scos-o din anonimat"
Cam pana acolo m-am uitat la review ... deci nici un minut. :no:
"poate daca Halo nu exista, astazi nu mai aveam prajitorul de paine" :))
Sunt cumva singurul pe care-l deranjeaza pronuntia cuvantului "Halo" pe romaneste ? Cat de greu poate fi sa rostesti un cuvant asa cum trebuie el rostit ?
Așa trebuie rostit cum se scrie- HALO (HALO) nu HALO (HEILO).
HEILO = GAY.
Să-l rostească așa americanii...treaba lor.
C�nd aud HEILO �n secunda 2 sunt pe jos de r�s.
Ce te joci? HEILO 3 - mda? no bine, ahahahaha
E la fel ca și cu LAG- LAG (LAG) nu LAG (LEG).
De ce nu poți juca? Păi am LEG - chiar? no binea, hahahahah
Mă rog, fiecare cum știe - dar eu unele cuvinte nu le pronunț �ntenționat cum se pronunță afară...deoarece sună aiurea (aici). C�nd vorbesc cu un străin despre HALO, atunci da, zic și eu HAILO (GAY). Dar �n rest...HALO!
La fel e și cu NON STOP.
Unde mergi? la NAN STAP - da? bine, ahahaha
Halo | Define Halo at Dictionary.com - Press play ;)
Si pe cand un meci ?? :evil:
PS: il aduc si pe Masterchief :chief:
Ia zi-mi Ronan, cum ii rostesti numele lui Shakespeare ?
Am zis: anumite cuvinte.
Its Reach Racerrrrrrrrrrrrrrrrr :p
Trebuie incercata chestia asta ... lot of fun this is young padawans.
http://www.youtube.com/watch?v=ovafv-sxUQ8
Melodia preferata din soundtrack:
http://www.youtube.com/watch?v=VNCVXlpXWdM