Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 58 of 60 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #1141 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Daca nu ati facut-o deja, acum este un moment bun sa va umpleti garajul.

Deal of the Week

Week of 20th December � Forza Car Packs:

�World Class Car Pack� (Microsoft Game Studios) � 200 Microsoft Points (50 percent off) and available worldwide
    �Summer Velocity Car Pack� (Microsoft Game Studios) � 200 Microsoft Points (50 percent off) and available worldwide
    �Exotic Car Pack� (Microsoft Game Studios) � 200 Microsoft Points (50 percent off) and available worldwide
    �Road & Track Car Pack� (Microsoft Game Studios) � 200 Microsoft Points (50 percent off) and available worldwide
    �Audi R8 LMS RC Car� (Microsoft Game Studios) � 160 Microsoft Points (50 percent off) and available worldwide
    �Checkered Flags� (Microsoft Game Studios) � 80 Microsoft Points (50 percent off) and available worldwide (except Brazil, Chile, Colombia, Czech Republic, Greece, Hungary, Poland, Russia and South Africa)

2. #1142 SP
    Member raptorscream's Avatar
    Datorita unui eveniment nefericit am ramas fara salvari la toate jocurile, asta incluzand si forza 3 unde aveam un garaj de vreo ~50 mil (aprox. 200 de masini) si peste 300 ore bagate in joc
    Am postat aici ca sa cer si io ceva ajutor, daca ma poate ajuta cineva (din cei mai instariti) cu niste credite in joc ar fi bine venit

3. #1143 SP
    Junior Member Sorinachi89's Avatar
    am si eu o intrebare...nu stiu daca s-a raspns la ea in cele 58 de pagini ca nu am avut timp sa le caut pe toate,,,intrebarea mea este: pot juca splitscreen cu un prieten dar sa nu fim doar noi doi in cursa...ci si alti oponenti automati dirijati de jox...adica eu un prieten in split screen si alti oponenti automati...ca eu nu reusesc sa gasesc cum sa fac sa joc si cu alti oponenti in afara de noi 2(eu si prietenul)...ms

4. #1144 SP
    Junior Member nemesys_alien's Avatar

Forza online

Buna,

as avea nevoie de ajutorul vostru. Imi lipsesc 2 achivement-uri pentru online, Auctioneer si Entrepreneur.

Cine imi poate da o mana de ajutor? Nick pe xbox live n3m3sysali3n.

Mersi anticipat.

andrei

5. #1145 SP
    @nemesis: daca ai intra si u pe live sa dai accept la FR, te'as ajuta io

6. #1146 SP
    Junior Member nemesys_alien's Avatar
    @raptorscream: done

---------- Post added 03-01-2011 at 08:27 PM ----------

mersi mult de tot pentru ajutor raptorscream

7. #1147 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cine are chef de cateva curse?

8. #1148 SP
    Junior Member filipkrepelka's Avatar
    Se mai da careva prin forza sau toti sunt fara gold?
    Gamertag-ul meu: krepelka1

9. #1149 SP
    io mai sunt prin forza, da' doar cu drifturi

10. #1150 SP
    Eu la Drift-uri am cam ruginit. Nu am mai avut cu cine sa joc...

Quote Originally Posted by filipkrepelka View Post
    Se mai da careva prin forza sau toti sunt fara gold?
    Gamertag-ul meu: krepelka1
    Ai GT-ul meu la profile. Cand vrei sa joci, dai un claxon..

11. #1151 SP
    Member stanzor's Avatar
    daniiiiiiiiiiii, intra online cu driftul, adica intra intr-o cursa publica, ai ce invata de acolo

12. #1152 SP
    Aia is drogati. Pana si cursele normale nu le mai suport online........ E chiar enervant cand trece cu trabantu pe langa mine.

13. #1153 SP
    Member stanzor's Avatar
    eu ii cunosteam pe majoriatea drifterilor buni din forza, adica mereau faceam drifturi cu ei, si cu aia din black jack, sunt foarte multi, mai prinzi cate unu care te ..... toata cursa, ca se izbeste in tine, dar nu faci drifturi pt puncte, doar de placere

14. #1154 SP
    dani (tiz) daca vrei bagam un drift, si la mn a cam ruginit treaba ... cum ziceai si u, "un scartz" ceva si jucam, gt e acealasi cu useru

15. #1155 SP
    Member poolonik's Avatar
    tot citind despre Gt5 de la rubrica ps3 mi s-a facut pofta si am mai tras cateva curse online la forza 3. Pot sa zic ca s-a filtrat lumea ,au disparut "curiosii" si au ramas in mare parte cei pasionati de acest gen de joc .Chiar poti face curse online fara sa fii busit.

16. #1156 SP
    Member stanzor's Avatar
    dani, raptore, lasati ca imi iau si eu xbox din nou si bagam drifturi la greu

17. #1157 SP
    Junior Member filipkrepelka's Avatar
    VAd ca nimeni nu da accepta friend request

18. #1158 SP
    Junior Member meste's Avatar
    sunt curios, cei care mai joaca Forza 3 o fac cu volan? Si daca da cu ce volane?

Eu sunt nou pe Forza si am un Logitech DriveFX si e super, dar visez la un Fanatec...

19. #1159 SP
    Eu nu am mai aprins Xbox-ul de Miercuri... Azi am dat accept.

20. #1160 SP
    mie doar dani mi'a dat FR, si i'am dat accept da' nu l'am vazut ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 60 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 LastLast