Sper sa ne adunam si noi mai multi pe live sa vedem cum putem juca mai multe 'squaduri'..ca pana acum am jucat doar 1 'squad' (4 person)..:))..
Printable View
Sper sa ne adunam si noi mai multi pe live sa vedem cum putem juca mai multe 'squaduri'..ca pana acum am jucat doar 1 'squad' (4 person)..:))..
Eu sunt aproape in fiecare seara dar din pacate nu am scapat de problema cu blocatul in Battlefield. Cateodata ma dispera. Sunt seri in care ii merge super 2-3 ore, iar altele in care mi se blocheaza de 3-4 ori in 2 ore. Asta e.....Nici nu stiu daca exista o rezolvare concreta a problemei. Deocamdata am vazut ca pe forumul EA nu exista nici o solutie viabila.
eu ieri am iesit ca imi facea probleme net-ul si nu m-am mai chinuit. sper ca azi sa mearga.
ps:
count me in :D
Me Me
Cont :
Din pacate nu am microfon ( mi s-a stricat )...si daca stie cineva de unde pot achizitiona unul ...
In rest Live fully working
Buy Xbox 360 Headset (New Model) (Xbox360) - Order Now!
http://www.shopto.net/page.php?page=...0&p=XBOX%20360
sau poti sa il intrebi pe userul Donely
Obidan..vezi ca am dat un add....gata am venit din concediu..:)...
Hai ca si eu am sosit :D
Maine imi vine si jocul :yes:
Nu prea mai intra nimeni , ce se intampla..?...Mika..ce faci frate?...ti-ai luat ps3..?..:P
eu nu mai joc (frag sigur)
Sa ne strangem intr-o seara sau eu stiu cand :D
In seara asta dupa meci, eu sigur o sa-mi fac nervi si vreau sa sparg pe cineva cu sniper-u :D
Da...pai sa intrati..mey axel...:)...
PS. Care vinde Bad Company..PM...sau mess dumymix
Slaba miscare.......
Haideti bai nene la o miscare, pai eu m-am intalnit cu voi intr-o seara ( Dumy si Dragos )dar nu eram in acelasi squad..... acum eu ce sa mai zic :D
Pai hai sa intram in seara asta...stabilim o ora si facem ravagii:D.
Gata..diseara///BAD COMPANY...ok...?... facem ravagiiii..:)
Da am jucat...am fost 3 ( eu,pr3dator si dumy).
Lasa ca o sa vina septembrie sau chiar octombrie si o sa fie LIVE-u mai aglomerat :D