Gears of War 1, Fable 2 pentru moment; si astept cu nerabdare Skate 2![]()
GOW jucati cu controlleru' sau cu mouse + tastatura (stiu ca se putea si asa ...) ?
Daca jucati cu gamepad-ul, cum va descurcati ?
Resident Evil 5 co-op , too real . Adica , nu este acelasi lucru ca si in single player , aici traiesti cu totul o alta experienta.
jocul preferat all time este Def Jam Fight 4 New York
RE5,FEAR 2,COD4,FORZA2......aceste sunt pe xbox
??
Da...World at War, mi s-a parut genial, mai ales jucat pe Veteran mie mi se pare un joc care ofera cate putin din toate...
In ceea ce ma priveste, este cel mai greu joc pe care l-am terminat vreodata...Cod WAW pe veteran...in anumite momente pur si simplu simteam ca cedez nervos![]()
Intr'adevar, in CoD WaW pe veteran poti spune ca traiesti din plin experienta razboiului...esti pur si simplu pe cont propriu, AI'ul nu te ajuta deloc (lucru care devine frustrant la un moment dat), mori din 2-3 gloante maxim, grenadele sunt din plin( la fel, lucru care devine frustrant)...in afara de misiunea Relentless, care mi'a tocat nervii la maxim datorita unei pene de curent la ultimul checkpoint de 2 ori in aceeasi seara, pot spune ca WaW pe veteran a fost o experienta placuta.
Legat de Call of Duty 2, la misiunea Hill 400(parca asa se chema) am preacurvit cu toate rudele de sex feminim ale producatorilor si am abandonat si jocul...asta cred ca e intr'adevar cel mai greu joc incercat de mine vreodata.
Call of Duty 2 este cel mai greu din serie. Mai ales a doua jumatate.
@nops: In nici un joc al seriei nu primesti prea mult ajutor de la AI.
Jucam cu un vecin in co-op CoD 5 si mai aveam vreo 1-2 misiuni pana terminam jocul.Problema? Nu se salveaza daca joci in co-op.Am facut de 2 ori pana la misiunea unde ne blocam (din cauza ca jucam pe un tv vechi si nu stiam ce scrie) apoi l-am abandonat.
Oricum, nu se compara cu CoD Modern Warfare.Misiunea de la Cernobyl kicks ass :X
Bookmarks