Jocul pentru care a trebuit sa am XBOX 360: Gears of War 2 (Gears of War 1 pe PC mi-a placut mai mult, dar na, a fost pe PC, nu pe XBOX 360 - mai ales ca era usor sa faci un co-op).
Printable View
Jocul pentru care a trebuit sa am XBOX 360: Gears of War 2 (Gears of War 1 pe PC mi-a placut mai mult, dar na, a fost pe PC, nu pe XBOX 360 - mai ales ca era usor sa faci un co-op).
Call of Duty Modern Warfare (1 si 2, desi 1 l-am jucat doar pe PC) - pentru mine o continuare a seriei CounterStrike.
Seria Fifa - joc an de an de la WorldCup98, Fifa09 si Fifa10 pe Xbox360 (revelatii)
Fight Night Round 4, da un joc de sport, dar pentru mine a fost motivul pentru care mi-am luat xbox. Nu imi place sa joc online, dar mor sa joc cu prietenii cate un joc fie pe split screen fie cum este FNR4 sa facem cate un campionat mai multi pana pe la 3-4 dimineata. FNR3 pe PS2 l-am jucat la nesfarsit dar deja jocul era invechit si avea cam multe probleme, am un PC care duce cam toate jocurile care au aparut pana acum la setari mari, dar nu se compara cu o consola la multiplayer si nu sunt fighting games.
trezesc eu threadul :)
Am o intrebare: ce sa aleg intre aceste 3 jocuri (2 din ele) : Battlefield bad company 2 , Just Cause 2 , Split second - velocity . La just cause m-a atras faptul ca seamana cu prima versiune a jocului Far Cry , ca explorezi insule, inoti in ocean, totul este relaxant. Split second nu stiu daca merita cumparat, este mai mult in genul burnout revenge , distrugeri in masa si alte prostii de pierdut vremea.
Sa astept red dead redemption ? din partea mea le-as lua pe toate dar trebuie sa aleg.
L-ai trezit degeaba, aici trebuia sa postezi: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ii-gamingwise/ .
Eu zic sa mergi pe Red Dead Redemption.
mda, red dead redemption. L-am jucat putin si e destul de interesant plus ca arata bine. Din cate am inteles are destule ore de joc plus misiuni adiacente.
Și eu �ți zic să mergi tot pe Red Dead Redemption , deși seamană mult la misiuni / salvări cu GTA 4 , jocul este foarte bine făcut și are o groază de chestii foarte �nteresante care nu te lasă să te plictisesti.
M-am jucat vreo oră la un prieten că nici al meu nu a venit , merită :yes:
Metro2033 :X
Gears of War 2
COD MW2
De departe Alan Wake cel mai bun joc jucat vreodata, red dead redemption e plictisitor
Da, dar n-am cum sa-l conectez la net fiindca tv-ul e in sufragerie:(, eu ma refeream la storyline si singleplayer e mult mai bun decat Red Dead Redemption
AC 1&2, Bioshock 1&2, Prototype:D
Mass Effect 1 & 2. La mare distanta de celelalte.
Oblivion, Modern Warfare si GTA IV (inclusiv The Ballad of Gay Tony)
Fifa,Seria Halo,Street Fighter 4
Red Dead Redemption. Unul din cele mai bune jocuri scoase pana acu, imho.
Dirt 2 si poate dante inferno ..
Gears of War si GTA IV