vai eu eram cu Adiandrei1 la ultima misiune la ultimul chpater din Co-op Multiplayer la faza cu avionul pe Realistic si vai , vad ca i-a dat ban :| now what the hell am I supposed to do.
Printable View
vai eu eram cu Adiandrei1 la ultima misiune la ultimul chpater din Co-op Multiplayer la faza cu avionul pe Realistic si vai , vad ca i-a dat ban :| now what the hell am I supposed to do.
Ii dai mesaj pe live :)
Sunt probleme la acest achievement?
Cred ca o să se facă un fix curand dacă problema este frecventa , așteaptă detalii de la ei sau incearcă să iei legătura cu cineva , deși consider că nu merită sa iți pierzi timpul după help center-ul lor pentru că �l mai termini de 5 ori pană atunci și oricum s-ar putea să iți zică "Nu este problema noastră"
Eu n-am avut probleme cu achievement-ul. Am jucat din prima pe realistic si a fost OK. Totusi sunt destui pe net care se plang de problema asta.
L-am �nceput și eu pe realistic , o să-l termin și vă anunț dacă primesc achievement-ul sau nu.
Asta dacă nu cumva ajunge Alan Wake și fac o pauză
GameSpot Beta :: Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Folositi proxy si puteti primii misiuni noi pentru joc
De ce proxy? Am primit fara probleme cu ip de Romania.
Pai eu tot am incercat si imi spunea not available in your region. Daca te uiti la comenturi o sa vezi ca toti care nu erau din US, chiar si cei din Canada aveau aceleasi probleme.
Esti 100 % ca nai proxy activ?
....sau sigur esti in romania?>:)
Hmm...probabil ca eu faceam ceva gresit...eu si cu aia 200 + de comentatori care se plangeau ca dinafara US-ului nu se poate downloada.
Oh, well...
Nu se dl nimic. Acea harta era deja pe discul jocului, precum si modul Infiltration (exclusiv CE), arme, gadgets, costume. Toate sunt pe disc.
L-am facut pana la urma 1000/1000.
Un pic cam greu/enervant Last Stand pe Realistic ... pana realizezi ca trebuie jucat cu gadgets la maxim (grenades, mines etc).
Ai o harta noua pentru Hunter.
Nu ma deranjeaza avand in vedere ca e gratis ,dar daca DLC-ul ce urmeaza sa apara se afla deja pe disc...
Ala nu se afla pe disc. Va fi luat de pe marketplace.
Free
Am reușit să termin jocul pe realistic și am luat achievement-ul ...lucky me #:-S
..drăguță armă Dj Mo , dacă intru pe live le pot lua și pe cele vechi nu?
New Splinter Cell Sequel Confirmed | NowGamer
Quote:
A follow-up to Splinter Cell: Conviction had today been confirmed, following an announcement that the series will now be handled by Jade Raymond's studio Ubisoft Toronto.
Assassin's Creed producer Raymond will head up development of the new, as-yet untitled game, while Splinter Cell: Conviction producer Alex Parizeau will return in the same role.
Free