Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 35

Thread: Calling Microsoft

1. #1 SP
    PET
    Member PET's Avatar

Calling Microsoft

Ok. Am avut 3 luni de Gold la oferta. Am dat OFF la auto-renewal inainte sa expire.

Find plecat la Bucuresti, zic si eu hai sa-mi verific email-ul. Cand vad... 3 email-uri de la microsoft, acelea automate.

"You have succesfuly purchased....."

1000 , 2000, 6000 puncte

Am zis, ****... m-au hackuit.

Ma loghez in PayPal si vad cele 3 tranzactii. Una de vreo 250 lei, una de vreo 85 lei, una de vreo 41 lei. Ceva de genu.

Si apoi, 250 lei + 41 lei bani RETURNATI de la Microsoft. Deci 85 lei inca lipsesc.

Apoi la mine la Purchase History in Xbox vad:

[check attach]

-------------

Le-am dat email, mi-au zis ca trebuie sa-i sun sa ma verifice, etc.

Am incercat cele 2 numere de la ei pe site : 0800.587.1102 - 020.7365.9792 dar imi da ocupat.

Care sunt numerele exact si cam ce ar trebui sa vorbesc cu ei? Ati mai avut probleme?

Mersi

EDIT: Si mai am o problema, vad ca nu pot sa ma loghez pe GamerTag-ul meu, doarece imi zice "Invalid Profile".
    Attached Images Attached Images xbox.jpg

2. #2 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    I-am luat 5 euro credit in Skype si am vobit cam 35 minute. 25 cu xbox, 10 cu PayPal.

Cica o sa dureze pana la 30 zile pana investigheaza Xbox-ul In timpul asta game tag-ul meu e locked

3. #3 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by PET View Post
    I-am luat 5 euro credit in Skype si am vobit cam 35 minute. 25 cu xbox, 10 cu PayPal.

Cica o sa dureze pana la 30 zile pana investigheaza Xbox-ul In timpul asta game tag-ul meu e locked
    Esti sigur ca nu ti-a intrat cineva pe cont si si-a facut de cap? Nasoala faza in orice caz

P.S. Cine ti-a raspuns la suport? Indieni sau americani?

4. #4 SP
    Junior Member xBulk's Avatar
    Ti-ai bagat detaliile prin vreun msp generator ai deschis un exe dubios ceva de exemplu de pe piratebay.Daca ai luat un RAT e naspa man ca iti fura tot.Eu zic sa faci asa;schimbi parolele la toate conturile dupa care reinstalezi windowsul.Gandeste-te ce ai facut dar recomand sa faci ce am spus.Crede-maca stiu foarte bine ce vorbesc cunosc oameni care fac asta si din fericire stiu cum scapi de ele.Daca nu esti sigur imi dai un PM si vorbim,intru pe teamviewer si te lamuresc exact.Sa nu te sperii ca nu poate lua parola la paypal.

5. #5 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Dupa cum ziceam. Nu prea am cum sa fiu hackuit. 2 din cele 3 tranzactii... aveam banii deja inapoi trimisi de Microsoft.

Mi-au raspuns Englezii. A fost cat de cat ok. Poate intelegeam mai bine cu Indienii

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sunt curios cum ai reusit sa dai de cineva care se ocupa de problema ta, avand in vedere ca pentru Romania nu exista nici-un fel de serviciu Live, gold sau silver. Presupun ca este pe o adresa din afara Romaniei, ca altfel ai fi fost ignorat din start.

7. #7 SP
    Dupa cum ziceam. Nu prea am cum sa fiu hackuit. 2 din cele 3 tranzactii... aveam banii deja inapoi trimisi de Microsoft.

Mi-au raspuns Englezii. A fost cat de cat ok. Poate intelegeam mai bine cu Indienii
    E foarte posibil sa fi hackuit nu ai idee ce usor e...Nu aveau cum sa se ia punctele singure

8. #8 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu sunt curios cum ai reusit sa dai de cineva care se ocupa de problema ta, avand in vedere ca pentru Romania nu exista nici-un fel de serviciu Live, gold sau silver. Presupun ca este pe o adresa din afara Romaniei, ca altfel ai fi fost ignorat din start.
    Eu am vb. cu ei c�nd am avut problema cu GT-ul (ba chiar de mai multe ori) și m-au ajutat fără probleme.

Păcat că-s răsfirate pe forum discuțiile despre microsoft support (eu am tot �ncercat să le centralizez dar degeaba) că erau bune ca și tutoriale

9. #9 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    M-a intrebat la verificare despre adresa si i-am zis ca aia am puso asa ca "la noi nu e supported" si m-a intrebat de unde sun, i-am spus Romania si n-am avut probleme.

Tipul a fost super de treaba. Acum sa vedem cum imi rezolva problema.

Deci din 3 tranzactii care au fost facute la interval de 2 minute, am primit banii din 2 tranzactii dupa 2 ore.

Fara sa fac eu nimic. Ce sa cumparat au fost:
    6000 puncte
    2000 puncte
    1000 puncte

-------------

De unde poti cumpara 6000 puncte?

Apoi cu acele puncte au fost cumparate:

Eu Red Dead Redemption am. Skate 2 nu ma intereseaza. Restul sunt addon-uri la Battlefield.
    Deci probabil un copilas a facut rost de detalii, faza e ca ma intreb CUM. Si ce exact a "hackuit".
    PayPal? Xbox? Gmail nu prea are cum ca m-am uitat la IP-uri. Poate mi-a facut rost de contul de xbox.

EDIT: Poti sa cumperi 6000 puncte de pe xbox direct. Deci mai mult ca sigur a facut rost de password si sa logat pe contul de xbox.
    Attached Images Attached Images xbox.jpg

10. #10 SP
    M-a intrebat la verificare despre adresa si i-am zis ca aia am puso asa ca "la noi nu e supported" si m-a intrebat de unde sun, i-am spus Romania si n-am avut probleme.

Tipul a fost super de treaba. Acum sa vedem cum imi rezolva problema.

Deci din 3 tranzactii care au fost facute la interval de 2 minute, am primit banii din 2 tranzactii dupa 2 ore.

Fara sa fac eu nimic. Ce sa cumparat au fost:
    6000 puncte
    2000 puncte
    1000 puncte

-------------

De unde poti cumpara 6000 puncte?

Apoi cu acele puncte au fost cumparate:

Eu Red Dead Redemption am. Skate 2 nu ma intereseaza. Restul sunt addon-uri la Battlefield.
    Deci probabil un copilas a facut rost de detalii, faza e ca ma intreb CUM. Si ce exact a "hackuit".
    PayPal? Xbox? Gmail nu prea are cum ca m-am uitat la IP-uri. Poate mi-a facut rost de contul de xbox.

EDIT: Poti sa cumperi 6000 puncte de pe xbox direct. Deci mai mult ca sigur a facut rost de password si sa logat pe contul de xbox.
    Man eu zic sa-ti verifici toate conturile pe care ai card/care le crezi tu folositoare.In ultimul timp am vazut o gramada de romani hackuiti de "pretenashi" mei americani,asta se intampla pentru ca noi luam de pe piratebay sau intram pe siteuri nesigure ori ne punem datele in fake Microsoft Points Generator sau alte astea.Nu e chiar asa greu sa fi hackuit,doar trebuie sa deschizi un .exe care cateodata nici nu iti apare ca virus fiind FUDed de cel care l-a facut.Poti fi hackuit si prin allow la anumite pagini de facebook

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by xBulk View Post
    Man eu zic sa-ti verifici toate conturile pe care ai card/care le crezi tu folositoare.In ultimul timp am vazut o gramada de romani hackuiti de "pretenashi" mei americani,asta se intampla pentru ca noi luam de pe piratebay sau intram pe siteuri nesigure ori ne punem datele in fake Microsoft Points Generator sau alte astea.Nu e chiar asa greu sa fi hackuit,doar trebuie sa deschizi un .exe care cateodata nici nu iti apare ca virus fiind FUDed de cel care l-a facut.Poti fi hackuit si prin allow la anumite pagini de facebook
    Explica-i omului ce inseamna FUD, hackerule (FUD = Fully Undetectable, adica un programel cu extensia .exe care este criptat pentru a nu fi detectat de antivirusi... de cele mai multe ori sunt stealere (fura conturi), RAT-uri (Remote Administration Tool = iti controleaza PC-ul) sau keyloggere)
    Tu care mai esti? Pe ce comunitati de hacking activezi, ca poate ne cunoastem? Ca vad ca incerci sa ii explici omului ceva dar nu prea intelegi nici tu ce spui

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by icebird View Post
    Explica-i omului ce inseamna FUD, hackerule (FUD = Fully Undetectable, adica un programel cu extensia .exe care este criptat pentru a nu fi detectat de antivirusi... de cele mai multe ori sunt stealere (fura conturi), RAT-uri (Remote Administration Tool = iti controleaza PC-ul) sau keyloggere)
    Tu care mai esti? Pe ce comunitati de hacking activezi, ca poate ne cunoastem? Ca vad ca incerci sa ii explici omului ceva dar nu prea intelegi nici tu ce spui
    Eu inteleg foarte bine ce spun.Am destui ani in chestia cu hackingul.Am avut stealere,keyloggere.RAT=iStealer,de ceva sunt acelasi lucru.Cybergate e si RAT din cate stiu eu.Acum nu mai folosesc stealere pentru ca nu iau toate conturile,unele sunt protejate,pe cand keyloggerele iau tot ce prind .Eu sunt doar pe NGU(nextgenupdate) si Hackforums.

13. #13 SP
    RAT nu inseamna iStealer, in fine. Eu sunt Lucky Strike pe Hackforums, da-mi un PM sa facem schimb de rep, asa fac romanii acolo
    ON: PET, Ti-au returnat banii sau inca investigheaza? Daca zici ca ti-a recuperat GT-ul pe consola lui o sa isi ia console ban

14. #14 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    n-au zis nimic inca. Mai astept putin apoi ii sun asa de chestie sa vad un mic update.

15. #15 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Ultimul update, am primit un email in care mi-a zis ca problema mea a ajuns la echipa de "frauda" si ca "it can take up to 21 days".... dar mi-au dat un cod de 1 luna free la Gold.

16. #16 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Ok. Am primit 2 mailuri.

Unu de password resset.
    Si unu cu toate detalile. Cum sa-mi resetez parola. Cum sa-mi debolchez gamertag-ul. Faptul ca o sa-mi restituie cele 17 lire dar dureaza pana la 10 zile si mi-au dat inca un cod de 3 luni free de Gold.

Mai si primul cod de 1 luna free.

Ce e ciudat e ca produsele cumparate de ala, mi-au ramas pe cont.

Bine, Red Dead Redemption am deja, in rest sunt niste addonuri + arme de Bad Company 2 ... singurul joc pe care nu il am sau nu am nevoie e Skate 2 ... si Call of Duty WaW dar iarasi, il am pe PC.

Ce porcarii si-a luat si asta:
    http://marketplace.xbox.com/en-GB/Pr...1-1565ce4e5373
    http://marketplace.xbox.com/en-GB/Pr...8-c7ed5271aa17
    http://marketplace.xbox.com/en-GB/Pr...f-0001454108a8
    http://marketplace.xbox.com/en-GB/Pr...f-0001454108a8
    http://marketplace.xbox.com/en-GB/Pr...f-0008454108a8

Ah. Ce-mi lipsesc sunt cam 160 MS points.

---------- Post added 10-09-2011 at 09:59 PM ----------

Am downloadat de vreo 4 ori Skate 2. Cate 6gb de fiecare data. Cand il ia... imi apare iN System Settings la Memory... "Corrupted Game" sau ceva de genu.

Ati mai avut jocuri de genu? ce pot sa fac?

17. #17 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Acuma am vb. cu un prieten, FIX asa a patit si el, dar fix (in sensul ca el avea un numar de ms points si a intrat cineva pe gt-ul lui si a cumparat dlc)! si e tot roman. Nu prea intra/posteaza pe forum dar o sa-i dau link-ul sa intre si sa citeasca. Sper sa si rezolve.

Ce disperati frate...

18. #18 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Pai am mai auzit cazuri in care userii si-au introdus datele in nu stui ce program de generare de coduri redeem pentru MS points,iar de fapt acel generator trimitea datele stealth catre cel care il crease.

19. #19 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Well, nu stiu cum sa zic, dar in cazul asta, Pisboy, userii respectivi "got what they deserved".

20. #20 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Cam asta am vrut sa zic si eu mai intai.Apoi am sters si am scris ce se vede mai sus.

Daca te mananca si iti bagi datele pe unde nu trebuie,cam asta patesti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast