salut,
Pot sa imi cumpar din Germania un xbox360(slim) +controler +wifi cu 149Euro (controler + 4GB spatiu ) fara jocuri
se merita?
Multumesc
salut,
Pot sa imi cumpar din Germania un xbox360(slim) +controler +wifi cu 149Euro (controler + 4GB spatiu ) fara jocuri
se merita?
Multumesc
Din punct de vedere al pretului (comparativ cu Romania) se merita. 149 euro e sub 650 lei, iar la noi XBOX Slim 4 Gb nu cred ca gasesti sub 1000 lei in magazine. Deci economisesti cel putin 350 lei.
Insa poate intrebi "se merita" altfel. Adica merita ceea ce primesti ? Eu zic ca da, ai o consola foarte puternica la un pret foarte bun![]()
Multumesc pentru raspunsuri.
super, ce sa fac cu bani ramasi? cumpar jocuri sau un HDD de 250 cu $73 (ebay)
ma gandesc ca in timp dvd-rom o sa crape... si ar fi mai ok ca jocurile sa ruleze de pe HDD ( + plus ca vreau sa ma joc pe xbox life)
nu cred ca se poate moda xlim-ul acum.
Xbox 360 Slim cu 4GB am vazut la MG la 950 RON. M-am uitat acum pe site si nu stiu de ce e pretul de 1050 RON...
Poti incerca sa mergi pe acolo sa vezi cat costa una "in realitate".
Mai ai varianta GameShop.ro, la 950 RON. Cu garantie 2 ani. Acum depinde ce vrei tu, pret mai mic sau garantie 2 ani in RO.
nu stiu exact magazin sincer... ceva saturn ( daca nu ma insel )
http://img.saturn.de/D/SA/MA/0610MAM...10MAMO1_12.pdf
din ce am inteles s-au golit in cateva minute toate xbox-urile
o fost cumparat din mannheim oras.. dar sorry nu stiu exact ce magazin
am primit noul xbox, dar am o problema dupa ce m-am inregistrat pe xbox live ( imi apare jumatate de meniuri in germana ( de aici o venti consola) si jumate engleza.
nici o sansa sa pun totul in engleza?
multumesc
Mergi la System Settings -> Console Settings -> Language and Locale -> Language (primul) si selectezi English. Poti sa incerci Google Translate in caz ca nu sti traducerea lor in germana.
am facut un gamertag pe Uk... ca sa imi cumpar gold? ce trebuie sa fac ..? merge cu visa/master de romania? nu cred ca accepta .. ca acum sunt "englez" daca cumpar ceva "cod" pe 1an/1luna pentru Uk o sa mearga oare?
multumesc
Cumpara card de live ...gasesti cam peste tot. Direct cu cardul de romania nu ai cum
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
xboxliveuk76
eu de aici cumpar...
@Xfuzer ... bravo tie eu am auzit multa lume pe forum ca nu mai poti cumpara cu cardul de Romania direct de pe consola...si ca s-au dat si banuri pe faza asta. Oricum diferenta de bani nu este intre cele doua metode...
Eu am incercat sa pun datele de card pe XBL si nu mi-a mers. Nu stiu cum ai reusit xFuzer...
www.gamepointsnow.com recomand. Trimit instant.
Bookmarks