Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: New Xbox360?

1. #1 SP
    Junior Member znull's Avatar

New Xbox360?

salut,

Pot sa imi cumpar din Germania un xbox360(slim) +controler +wifi cu 149Euro (controler + 4GB spatiu ) fara jocuri

se merita?

Multumesc

2. #2 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Din punct de vedere al pretului (comparativ cu Romania) se merita. 149 euro e sub 650 lei, iar la noi XBOX Slim 4 Gb nu cred ca gasesti sub 1000 lei in magazine. Deci economisesti cel putin 350 lei.

Insa poate intrebi "se merita" altfel. Adica merita ceea ce primesti ? Eu zic ca da, ai o consola foarte puternica la un pret foarte bun

3. #3 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Cu siguranta se merita, si cu banii din diferenta (300-400) iti iei si jocuri : D

4. #4 SP
    Multumesc pentru raspunsuri.

super, ce sa fac cu bani ramasi? cumpar jocuri sau un HDD de 250 cu $73 (ebay)

ma gandesc ca in timp dvd-rom o sa crape... si ar fi mai ok ca jocurile sa ruleze de pe HDD ( + plus ca vreau sa ma joc pe xbox life)

nu cred ca se poate moda xlim-ul acum.

5. #5 SP
    Member Atrium's Avatar
    Xbox 360 Slim cu 4GB am vazut la MG la 950 RON. M-am uitat acum pe site si nu stiu de ce e pretul de 1050 RON...

Poti incerca sa mergi pe acolo sa vezi cat costa una "in realitate".

Mai ai varianta GameShop.ro, la 950 RON. Cu garantie 2 ani. Acum depinde ce vrei tu, pret mai mic sau garantie 2 ani in RO.

6. #6 SP
    tare, mi-o cumparat prietenul asta din germania xbox-ul cu 149E + 4 ani garantie

7. #7 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by znull View Post
    tare, mi-o cumparat prietenul asta din germania xbox-ul cu 149E + 4 ani garantie
    auzi imi zici si mie de la ce magazin ca daca e pana acolo dau si eu o fuga pana in germania sunt doar 70 de km

8. #8 SP
    nu stiu exact magazin sincer... ceva saturn ( daca nu ma insel )

http://img.saturn.de/D/SA/MA/0610MAM...10MAMO1_12.pdf

din ce am inteles s-au golit in cateva minute toate xbox-urile

o fost cumparat din mannheim oras.. dar sorry nu stiu exact ce magazin

9. #9 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    eu o sa merg in Bocholt acolo este un saturn

10. #10 SP
    am primit noul xbox, dar am o problema dupa ce m-am inregistrat pe xbox live ( imi apare jumatate de meniuri in germana ( de aici o venti consola) si jumate engleza.

nici o sansa sa pun totul in engleza?

multumesc

11. #11 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Pai, fa-ti si u gamertag-ul pe UK, poate asa iti scrie in engleza

12. #12 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Mergi la System Settings -> Console Settings -> Language and Locale -> Language (primul) si selectezi English. Poti sa incerci Google Translate in caz ca nu sti traducerea lor in germana.

13. #13 SP
    am facut un gamertag pe Uk... ca sa imi cumpar gold? ce trebuie sa fac ..? merge cu visa/master de romania? nu cred ca accepta .. ca acum sunt "englez" daca cumpar ceva "cod" pe 1an/1luna pentru Uk o sa mearga oare?

multumesc

14. #14 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Cumpara card de live ...gasesti cam peste tot. Direct cu cardul de romania nu ai cum

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

15. #15 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    Cumpara card de live ...gasesti cam peste tot. Direct cu cardul de romania nu ai cum

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
    Hai nu zau
    Eu am de pe MasterCard de romania contu', trebuie doar sa pui country pe UK

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by x F u Z e R View Post
    Hai nu zau
    zici ca merge sa ma inregistrez cu, card de romania? si in loc de country sa pun UK?

poti sa imi dai si un link de unde ai cumparat tu?

mersi

17. #17 SP
    Member blondutzu's Avatar
    xboxliveuk76

eu de aici cumpar...

@Xfuzer ... bravo tie eu am auzit multa lume pe forum ca nu mai poti cumpara cu cardul de Romania direct de pe consola...si ca s-au dat si banuri pe faza asta. Oricum diferenta de bani nu este intre cele doua metode...

18. #18 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Si eu recomand xboxliveuk. Iti trimit key-ul foarte repede la un pret foarte bun.

19. #19 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by x F u Z e R View Post
    Hai nu zau
    Sa vezi tu cand ti-or bloca contul de Xbl ce o sa te pui pe telefoane inspre alte tari de o sa te saturi. Desi sper sa nu ti se intample asa ceva. Iti recomand cu caldura sa scoti card-ul de Romania din optiunile de plata directa. Asta daca mai poti...

20. #20 SP
    Member kane86's Avatar
    Eu am incercat sa pun datele de card pe XBL si nu mi-a mers. Nu stiu cum ai reusit xFuzer...
    www.gamepointsnow.com recomand. Trimit instant .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast