Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 18 of 18

Thread: Mass Effect - Pareri Generale/Tips/Tricks

1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

Mass Effect - Pareri Generale/Tips/Tricks

Nu stiu despre voi dar pe mine m-a fascinat acest joc. Sunt deja la a3a rejucare si mai am in plan inca 2 ( yeah, ptr achievements).

Prima data cand l-am jucat, am facut-o in graba pentru a scrie review si am terminat main quest in mai putin de 10 ore cu lvl 15. Si doamne ce ma mai chinuiam pe la ultimile misiuni.

Acum dupa 13 ore de joc sunt lvl 45 si stau si caut minerale pe planete Dar e pain in the ass. Daca nu primesc fffff multe exp points dupa ce aterizez si caut pe x planete fac urat

Ce caractere aveti/aveati/veti avea ?

2. #2 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Sunt la al doilea playthrough, level 59 soldier, dar m-am cam lăsat de el o periodă. Jocul merită din plin să fie jucat și răsjucat, cel mai bun joc �n opinia mea disponibil pe platforma Xbox 360. Mai bun și ca Gears of War...yeah, it's that good!

3. #3 SP
    Primele doua dati am jucat Vanguard acum sunt Adept

4. #4 SP
    Junior Member I Zuben I's Avatar
    Sunt la al patrulea playthrough, am in plan inca unul pe langa astea, am in jur de 120 ore de joc, level 60 Soilder, am cele mai bune armuri/arme/moduri/munitie. Jocul mi se pare o capodopera, astept cu interes urmatoarele doua titluri. Sunt in mare parte de acord cu Sanjuro.

5. #5 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    pai mai Sanjuro... tu compari merele cu perele? Mass Effect este altceva... poti spune Mass Effect este mai bun decat Oblivion... cu toate ca fiecare este plasat in alta lume...

on... sunt la al doilea playthrough, dar nu prea m-am mai atins de el... cred ca voi reveni la el candva

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by I Zuben I View Post
    Sunt la al patrulea playthrough, am in plan inca unul pe langa astea, am in jur de 120 ore de joc, level 60 Soilder, am cele mai bune armuri/arme/moduri/munitie. Jocul mi se pare o capodopera, astept cu interes urmatoarele doua titluri. Sunt in mare parte de acord cu Sanjuro.
    Eu am un Colossus VII ca armura. Small pentru ca adept-ul nu poate mai mult

De cate l-ai rejucat ca sa ajungi lvl 60 ? Stiu ca iti trebuie 800.000 Exp

ps : daca termin jocul si il reiau cu aceelasi caracter isi pastreaza si item-urile ? Arme/armura etc? Sau doar punctele ?

7. #7 SP
    iti pastreaza tot domnu

8. #8 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    pai mai Sanjuro... tu compari merele cu perele? Mass Effect este altceva... poti spune Mass Effect este mai bun decat Oblivion... cu toate ca fiecare este plasat in alta lume...
    Sincer, nu m-am g�ndit la eticheta de RPG sau de 3rd person shooter, ci doar la poveste, experiență, feeling, interacțiune, scară. Dacă vrei, mă exprim altfel: recomand Mass Effect �n fața lui Gears of War anyday of the week. Plusul �n favoarea lui Mass Effect �l acord și pentru elementele de shooting extrem de bine implementate.
    Dar �n categoria din care fac parte jocurile sunt egale: flagship titles both of 'em.

9. #9 SP
    Banned dragosh's Avatar
    eu unul il consider cel mai bun joc din 2007.l-am terminat de 2 ori,si cand o sa am iar xbox (am rrod,si media galaxy nu are cu ce sa mi-o schimbe) o sa il termin si a 3-a oara,ca sa iau achievment pentru lvl 60.sunt 58 momentan.

10. #10 SP
    Hehe I'm one sick and son of a bitch spectre
    Attached Images Attached Images img_0030.jpg img_0033.jpg

11. #11 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Valeu oameni buni, da mi-o luarati in fata rau de tot, cred ca urmez o cale proasta or something like that...
    Cred ca am inceput cu stangul si am urmat misiunea principala, cred ca e timpul sa reconsider si sa schimb stilul de joc
    Intrebari ( please don't say google ca vreau pareri personale, nu walltrought )
    - cum pot strange mai multi bani si mai repede ?
    -Am ales vanguard , dar inca de la inceputul jocului simt ca trebuia sa aleg Soldat, diferenta e chiar asa de mare in combat?

12. #12 SP
    Diferentele se simt pe Hardcore sau Insanity. Banii la inceput se strang foarte greu ai rabdare. Sfat: vinde ce nu folosesti. Eu am ajuns la un moment dat sa am si 6-7 milioane pentru ca vindeam tot ce nu foloseam. Fa multe sidequest ca vei gasi multe item-uri de lvl 6-7 pe care sa le poti vinde daca nu le folosesti.

13. #13 SP
    ahahahahahha... ai jucat cu femeie... nebunule... ai vrut sa vezi 2 femei la Paramour...

14. #14 SP
    Da, dar nu am reusit de data asta.

15. #15 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    cred ca este genial jocul. de fapt sunt fan inrait al rpg-urilor scoase de bioware (kotor 1 si 2)

16. #16 SP
    Eu tot incerc sa imi fac timp sa ajung la lvl 60 .

17. #17 SP
    Member St Mael's Avatar
    Mie parca mi-au trebuit 3 sau 4 playthrough-uri cu acelas caracter ca sa-l duc la lvl 60, iar la una din ele a trebuit sa iau si achievementul Completionist. Asa ca e ceva de munca, dar jocul merita fiecare secunda petrecuta in el.

18. #18 SP
    Am deja Completionist. Stiu ca mai am vreo 2 sau 3 maxim playthrough-uri ca sa ajung la 60 dar imi doresc mult de tot

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.