Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Tom Clancy's : End War

1. #1 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar

Tom Clancy's : End War

L-ati jucat? Ce parere aveti, mai ales despre full-voice commands? Ofera o experienta noua asa cum spune sau nu este nimic inovativ?

2. #2 SP
    Member cobain's Avatar
    Eu il am de 2 zile si din pacate nu am reusit sa il chinui prea mult timp fiind in sesiune in ultimul an. Abia am inceput campaniile din WWIII si pana acum mi s-a parut foarte interesant.
    Comenzile vocale sunt ceva inovativ dar dupa 4-5 misiuni te cam plictisesti de ele si incepi sa clicai la joystick. Mai dau o comanda vocala din cand in cand, cand ar trebui sa ma plimb prea mult de colo colo.

Jocul in sine mi se pare simplist si tine prea mult de rock - papaper - scissors cel putin la inceput. Din cate am citit partea de multiplayer pare interesanta si chiar dureaza 30+ runde pana cand castiga una din factiuni, iar forumurile sunt inca active. Probabil o sa ma bag si eu la multi dar dupa ce termin campania solo.

Cam astea ar fi impresiile la prima vedere.

3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Eu il am de mai de mult, dar a stat sigilat in "camara" pentru ca n-aveam headset. Am jucat misiunile din prelude. M-a cam stresat partea de comanda vocala, mai ales ca nu recunoaste doiul de fiecare data, tre' sa-l pronunt ceva gen "tiu". Si poate am eu prune in gura cand vorbesc.. dar daca zic "four" si el imi recunoaste "twelve", zic ca nu-i a buna.

Cum a zis si cobain, elementele de strategie sunt mult prea simpliste. Cel putin in prelude n-am avut nici un challenge. Astept sa incep jocul propriu zis.

Oricum, am zis ca fac un review odata ce-l termin

4. #4 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Eu il am de mai de mult, dar a stat sigilat in "camara" pentru ca n-aveam headset. Am jucat misiunile din prelude. M-a cam stresat partea de comanda vocala, mai ales ca nu recunoaste doiul de fiecare data, tre' sa-l pronunt ceva gen "tiu". Si poate am eu prune in gura cand vorbesc.. dar daca zic "four" si el imi recunoaste "twelve", zic ca nu-i a buna.

Cum a zis si cobain, elementele de strategie sunt mult prea simpliste. Cel putin in prelude n-am avut nici un challenge. Astept sa incep jocul propriu zis.

Oricum, am zis ca fac un review odata ce-l termin
    la probleme de recunoastere vocala m-am gandit si eu de cand le-am vazut pe tipele acelea de la nu stiu ce companie sau de unde erau ele... era destul de previzibila problema asta..ma intreb cu cine au inregistrat ei comenzile...o fi fost vreun englez cu accent din ala "cockney"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.