Single post: Afla cand va fi lansat primul trailer in-game pentru Mad Max

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Afla cand va fi lansat primul trailer in-game pentru Mad Max

Stiu ca dupa anuntul oficial al jocului care a avut loc la conferinta Sony de la E3, multi gameri au ramas impresioanti si doreau sa afle din ce in ce mai multe detalii despre joc, insa din pacate nu a fost dezvaluita nicio informatie despre acest titlu, nici macar un screenshot. Insa aceste lucruri se vor schimba, pentru ca Warner Bros. Interactive impreuna cu studioul Avalanche Studios, care au lucrat in trecut la Just Cause 2, au anuntat acum cateva zile ca pe data de 15 iulie, adica in cursul zile de astazi, vor dezvalui primul trailer cu gameplay real. Sa nu uitam totusi ca trailerul care a impresionat la E3 era unul CGI si ca jocul in sine poate arata foarte diferit de ce am vazut noi prima oara.

Odata cu acest anunt a mai fost dezvaluita si o imagine, care pare a fi un screenshot (a doua imagine din atasament), unde putem observa protagonistul jocului care se afla in mijlocul unui desert, din aceasta imagine jocul seamana putin cu Fallout, cel putin asa mi se pare mie. Oricum o sa aflam mai multe detalii dupa ce va fi lansat trailerul si speram ca ne va raspunde la o parte din intrebari.
    Attached Images Attached Images maxresdefault.jpg 843x403xmadmax1.png