Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
A mai fost vorba și de Animal Crossing și de noua implementare a Street Pass Relay Points...
Da, nu am mai scris si de acelea pentru ca sunt alte "high selling points" (not).
E ecosistemul Nintendo. Place sau nu, nu trebuie să joace toată lumea God of War sau GTA.
E pe naiba ecosistemul Nintendo. Daca era, acum vedeam un Golden Eye, un Metroid, un Resident Evil original, un Soulcalibur sau un Xenoblade. In schimb vad pokemoni si animalutze.
Sunt un pic dezamăgit că n-au pomenit nimic de Miiverse pentru 3DS, dar poate o vor face în următorul Nintendo Direct.
O alta "superbitate"... Si eu sunt dezamagit de asta (i'm just beeing evil).
Comunitățile de fani Nintendo au reacționat în mare parte pozitiv la ND de azi, au primit ce-au vrut să afle (în mare). Și totul e OK.
Cred ca multi confunda fanii Nintendo cu gradinitele. Si eu sunt fan Nintendo, dar asta nu inseamna ca trebuie sa "indur" atatea "copilarisme". Pana si prezentarea in sine, parca-i facuta pentru cei care nu isi pot distribui atentia pe mai multe elemente simultan (de aici si ecranul alb).
Fanii PS360 n-au decât să-și vadă de-ale lor sau ce facem aici? Convingeri a la martorii lui Iehova? Numai cine joacă God of War e bărbat? Restu' sunt kids?
De-aia pierde Nintendo... daca are fani ca tine care ignora concurenta, e grav. Am jucat (si terminat) Mario & Co... asta nu inseamna ca toata viata imi doresc sa joc doar Mario, Sonic si Pokemon. Fun is fun, serious gaming is serious gaming. Nintendo vad ca se axeaza doar pe partea de fun. Well, Sony si Nintendo se pare ca pot face mai multe deodata: atat fun cat si serious gaming.
Acuma că fanii PS360 s-au așteptat la demisii în bloc...
Ai ceva cu "fanii PS360"? Sa-ti spun o "poveste": pe vremea lui PS3 si a lui 360, majoritatea isi cumparau o astfel de consola (pt. serious stuff) si un Wii (pt. fun stuff). De cand cu Kinect, Move, real next-gen (PS4 si X1), fanii astia de care zici tu, nici nu se mai uita la Wii U (cu a lui semi-tableta care tine 4-5 ore). Eventual o asteapta pe la 100-150 USD. In momentul in care ajungi sa gasesti mai multe jocuri "hardcore" sau "serioase" pe smartphone-uri si tablete decat pe o consola adevarata, e destul de grav. Dealtfel nici nu avem ce compara, pentru ca daca nu ma insel Zombie U e singurul joc mai "serios". Grrr... Da, cred ca ar trebui sa-si dea cineva demisia pe-acolo, si sa inceapa sa bata la usile celor de la EA, Ubi, Activision & Co. Altfel o sa fie de rau, ca sa nu fie bine (vorba ta)...