Pai in mod clar ma "cert" cu tine. Si as vrea sa ma "cert" si mai rau acum, pentru ca ultimul tau post nu are sens. Tu ziceai ca vrei jocuri gen Gears of War pe Nintendo, eu ti-am spus ca nu astfel de jocuri vand consolele Nintendo. Consolele Nintendo sunt vandute de jocuri cu un anumit farmec, un farmec specific Nintendo (folosesc cuvantul de atatea ori pentru a-ti arata cat sunt de fan). Dupa aceea tu imi spui de Dead Space si The Conduit, jocuri care nu au nicio treaba cu acel farmec si jocuri care nu au reusit sa vanda vreo consola. Astea sunt FOARTE departe de a fi system sellers. Ai continuat lista cu titluri ca Xenoblade si Fire Emblem, titluri care reprezinta perfect farmecul Nintendo. Dar aceste titluri sunt atat de diferite de Gears of War si genul lui incat chiar nu are sens sa discutam. Nu poti sa spui ca vrei Gears si sa dai exemplu Xenoblade. That is so ****ed up! Sa zicem ca trecem peste asta (desi aici e problema grava in logica ta), gasim un lucru si mai ****ed up. Vrei jocuri "hardcore" precum Xenoblade, spui ca Nintendo nu iti da astfel de jocuri, dup-aia arati un trailer al unui joc ANUNTAT de Nintendo care, HA HA, e sequel pentru Xenoblade.

Vad ca sunt multi ca tine care va considerati fani Nintendo dar care se pare ca nu ati auzit decat de Pokemon, Mario si Zelda.
Si ai mai folosit pokemonii pe la final. Si nu stiu de ce, pentru ca eu nu zisesem nimic de Pokemon, eu folosisem Metroid ca al treilea exemplu. Dar poate tu nu ai auzit de asta.
P.S. (si asta nu trebuie luata foarte in serios, pentru ca nu sunt un mare fan al notelor, dar...) Ambele jocuri Mario Galaxy sunt in top 3 pe Metacritic si Gamerankings. Unde sunt Gears?