Single post: Nintendo Direct 8.7.13 - Fail or Prevail?
-
Admin
Imi place cum extragi din continut doar ce-ti convine si-ti bazezi intreaga demonstratie doar pe punctele respective. Fine by me... dar sa nu te astepti sa primesti un raspuns de la mine, pentru ca nu-mi plac cei care nu discuta decat cu propriile unitati de masura. Am inteles: Nintendo Wii U rulez! De aceea este consola care s-a vandut cel mai prost in ultimii 20 de ani. De aceea retrag magazinele consolele din rafturi, pentru ca se vand prea bine. De aceea am fost nevoiti sa deschidem noi threaduri pe aria de Wii U, pentru ca altfel era pustiu si nu intra nici dracu' pe-acolo. Keep up the good work!
Oricum, vazand cum s-a "dezvoltat" comunitatea fanilor Wii in Romania... daca la o consola vanduta in peste 100 milioane de exemplare a fost aproape egala cu zero, la 3-4 milioane de exemplare vandute de Wii U ma gandesc ca e ca si cand n-ar exista, asa ca nici macar nu inteleg pentru cine ma agit sa mai scriu stiri legate de asa ceva. Daca mai iau in calcul si faptul ca mai toti "fanii" pe care i-am cunoscut iubesc Nintendo atat de mult, incat 99% din ei pirateaza tot ce prind... incep sa ma intreb daca chiar merita toate jignirile gratuite.
P.S. Incearca sa nu mai jignesti cand incerci sa spui ceva... unii chiar au o limita.