Single post: Cat de bine stau PlayStation 4 si Xbox One la precomenzi?

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Cat de bine stau PlayStation 4 si Xbox One la precomenzi?

Incet-incet se apropie perioada lansarii celor 2 console next-gen si stiu ca sunt multi inca nehotarati. Mai exact, sunt cei care de obicei fac alegerea in ultimul moment, si fac acest lucru si pe baza numarului de vanzari. La urma urmei, multi isi cumpara consola si in functie de alegerea pe care o face grupul sau gasca de prieteni online. Well, pentru acestia m-am decis sa fac niste "sapaturi" pe cel mai mare magazin online: Amazon.com si Amazon.co.uk, si sa vad exact unde stau in categoria "Best Sellers in Video Games". Prin urmare, sa trecem la treaba!

Pe Amazon.com avem in felul urmator:
    Pe locul 1. PlayStation 4 DualShock 4 Bundle - deja preorderul a fost oprit: Amazon.com: PlayStation 4 DualShock 4 Bundle: Video Games
    Pe locul 42. Xbox One Console - Standard Edition - inca se mai poate face preorder la 499.96 USD: Amazon.com: Pre-order the Xbox One Console

Pe Amazon.co.uk avem in felul urmator:
    Pe locul 6. Sony PlayStation 4 (PS4) - inca se mai poate face preorder la £349.00: Sony PlayStation 4 (PS4): Amazon.co.uk: PC & Video Games
    Pe locul 54. Xbox One Console - inca se mai poate face preorder la £429.00: http://www.amazon.co.uk/Microsoft-7U..._videogames_54

Eu cred ca pozitiile in topul Best Seller vorbesc de la sine. Din pacate, nu am gasit si o statistica exacta, la zi... insa in cazul PS4 in US presupun ca s-a depasit cifra de 1 milion.
    Attached Images Attached Images ps4-vs-xbox-one.jpg