Ai si tu dreptate ... nu vezi logica pentru ca logica are nevoie de evolutie, intii evoluezi dupa vezi logica, asta ar fi ordinea ... rabdare, toate la timpul lor ! intre timp iti doresc succese in societatea civilizata, in romanica sint foarte putini oameni care au idee cu ce se maninca si doar cu putinul asta nu poti defini civilizatia. Problema ta este ca te legi de efect si nu de cauza, asa cum a spus si darkpaul13 - nu ciini sint cauza evenimentelor, lantul este ruginit in alta parte. In orice caz tin sa-ti aduc la cunostintiinta ca ei, ciinii sint alergici la persoane civilizate ... cum te consideri inseamna poti sta linistit. Asa ca mergi tu sa duci gunoiul, pentru copil ar fi buna o alta indeletnicire - sa citeasca o carte, de exemplu. Un fleac, o sugestie marunta daca tot vrei societate civilizata.

Am vorbit pentru ca unul din simturi, fin, atit de fin incit imi provoaca alergii serioase cind imi dau seama ca ADN-ul animalelor (desi toti intram in categorie - dar fie, sa ne conformam cu logica lu' matale) nu e facut sa ucida atit timp cit are un stapin care sa-i dea de mincare ... yah ! that's my boy ! seriously ? ... esti sigur ca are logica/sens ? ... esti sigur ca te-ai uitat la Animal Planet ? e fake, daca intorci TV-ul sigur scrie Made in China, mai bine citesti cartea.