P.S.Si vad ca ce spui tu e logic..trimiti copilul sa duca gunoiul undeva unde stii ca isi fac veacul de cele mai multe ori cainii vagabonzi nu ?unde pot sa gaseasca resturi de mancare daca nu la groapa de gunoi
Ce trebuie sa caute cainii acolo?Eu din cate stiu cainele trebuie sa aiba un adapost si la cati "iubitori de caini" avem in tara din pacate locul lor e la containare,scari de bloc,depozite etc...Si sa nu dam vina pe autoritati,ca locul lor e acolo deoarece nu e vina autoritatilor e vina "iubitorilor de caini" exmplu ONG-uri de rahat,in fine unde doream eu sa ajung e ca m-am saturat de toti idiotii care urla contra eutanasierii dar in schimb ei nu fac nimic. La mine in oras cand a murit anul trecut un om,tot din aceasi cauza,ONG-urile au sunat la ProTV ca doamne uite ce fac "criminalii astia" vor sa-i omoare pe toti,avem noi o idee mai buna ii lasam in pace poate mai mananca cativa oameni. Si tot aici am pus pun si acelei cauze de care se lega Q,cauza sunt dobitocii care cred ca daca ii castrezi sau ii duci la un padoc ajuta la ceva insa realitate arata ca nu,nu ajuta la nimic,bani cheltuiti aiurea mai bine se fac cateva azile de batrani cu acei bani.