Ehh aici e aici ... de ce sa nu aiba teritoriu ? WRONG! sa aiba teritoriu insa sa nu se intersecteze cu al nostru daca asta e solutia, nu e chiar rea pentru niciuna din parti.

Ori de ce sa fie luati in adaposturi si dupa o perioada cineva decide "asta sa moara" ... de ce fratili meu ? de ce tu, eu, etc avem dreptul sa traim iar ei nu ? asa cum noi vrem sa sa traiam, nu stiu daca ei vor asta insa sigur au dreptul asta ... de ce platim sume considerabile sub forma de taxe catre stat ? de ce din banii aia in loc sa coste 1 km de autostrata de 3 ori sa nu ia o suma infima si sa o aloce lor (aici ar fi din nou o problema, e nevoie de cineva care sa-i gestioneze fara sa fure pe rupte) ? ... ar fi un ban bine cheltuit considerind alternativa din care iar sustine ani si ani. In modul asta populatia lor ar scade in natural sa spunem, ar fi un efort pentru cei care fura din buget de aprox 15 ani dupa care se pot intoarce sa fure la nivelul la care sau obisnuit.

Nu am nici o problema cu eutanasierea insa trebuie sa fie executata conform cu definitia altfel nu este eutanasie, este genocid (nu sariti, este interpretabil nu se refera doar la oameni).

EUTANASÍE s. f. 1. Moarte fără dureri. 2. Metodă de provocare a unei morți nedureroase unui bolnav incurabil, pentru a-i curma o suferință îndelungată și grea. [Pr.: e-u] – Din fr. euthanasie.