Si @Q, nu zice nimeni sa nu mai vorbesti aici, dar te rog stai pe subiect. Ce legatura are dragostea fata de parinti cu ce am zis eu? Cand esti mic poti sa iubesti si un ursulet de plus pe care poate il arunci la gunoi peste 10 ani. Asta nu inseamna ca "aaaa pai daca asa isi iubeste si parintii, mi-e teama pentru ei... ii arunca la gunoi cand creste mai mare". Esti ridicol. Si argumentele tale sunt absurde. Nu sunt eu de vina ca nu stii sa-ti intaresti punctul de vedere. Mai citeaza-l in continuare pe Vanghelie, poate asa ne convingi pe toti astia oile care suntem, tu lupule care esti.

---------- Post added 05-09-2013 at 14:31 ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
Doar am spus ca daca vrem sa rezolvam problema o rezolvam singuri(si cand spun singuri ma refer fara ajutorul asa zisului stat..singuri..noi cu noi)...fiecare prin ce mod vrea...sau sa lasam legea sa fie aplicata si sa asteptam

A ucide este sinonim cu a eutanasia..din tot ce ai spus tu eu am inteles ca nu te-ar deranja nici uciderea lor atata timp cat ai avea constiinta impacata...cat timp n-ai face tu acest lucru...ca doar nu suntem criminali ..
Una e sa le faci o injectie letala, sa-i omori legal, prin adormire si alta e sa ma duc eu si sa omor un caine batandu-l in cap cu lopata. In chinuri. Ilegal. Do you see my point now?