Mariush ... scuza-mi exprimarea, te-ai trezit tirziu, am inteles ca bat cimpii dar nu pricep de ce trebuie sa-i bati si tu ? de ce exprimi pareri despre ceva ce nu intelegi ? citeste si reciteste posturile mele si daca ai capacitate de procesare scontata (de tine), o sa observi ca nu au nici o legatura cu "analize proprii asupra afirmatiilor celorlalti" ... este analiza asupra gindirii colective din care nici tu nu faci exceptie. Gidesc diferit de tine si atunci poc trebuie sa-ti proptesti frustrarea in cimpul meu vizual, iar la final nu inteleg de ce atit circ pentru ca la urma urmei cei care gindesc (vorba vine) ca tine ii depasesc net pe cei ca mine. Asa ca deznodamintul o sa fie kill'em all si dupa o sa va felicitati pentru gradul de civilizatie atins. Eu nu am cum sa ma bat cu sistemul/multimea, maxim pot sa incerc sa schimb optica (asa cum am spus mai sus). Au mai incercat si altii in trecut si au patit-o pentru asta, vedem daca o sa am aceeasi soarta. Pentru moment pare ca sint pe drumul cel bun.

Sper ca am formulat mai putin bombastic, oricum ar fi fost o insiruire de cuvinte fara rost pentru tine ori poate si mai rau, ar fi fost "analiza textului" ori "comentarii nesfirsite" cind in fapt, este doar simpla realitate pe care putini o vad.

Ca si solutie practica, asa cum am spus de m-am plictisit, sa se fure mai putin din banii publici si cu siguranta vor ajunge banii si pentru un pumn de graunte pentru amaritii aia. Dar pardon, am gresit ... sintem in romanica aici furtul se numeste profit iar ala care e cinstit se numeste prost, cel care baga mina pina la cot se numeste baiat istet. Hell yah ! iar bat cimpii.

Deci e cazul sa nu mai bat cimpii. Este clar ! cel bine este cum spuneti voi - kill'em all - in modul asta Mask o sa scape de chinul de a "hali numai verdeturi" iar Venom nu o sa trebuiasca sa gindeasca profund inainte de a taia gaina. O sa aveti carnitza din belsug, la alegere si probabil moka. Iar la final nu o sa para ca fiind un masacru ci doar utilitate/supravietuire/lantul trofic/etc.