Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
05-09-2013 17:21 #1680 SP
Member
Multumesc pentru raspuns. Apreciez capacitatea ta de a citi gandurile si chiar o invidiez
. Lasand gluma la o parte, eu am spus doar ca avem o problema care trebuie rezolvata, nu am scris nicaieri care este rezolutia.
In orice caz, "Ca si solutie practica, asa cum am spus de m-am plictisit, sa se fure mai putin din banii publici si cu siguranta vor ajunge banii si pentru un pumn de graunte pentru amaritii aia" daca-mi permiti sa te citez, solutie practica la ce? Sa hranim aceste animale, da, in mod cert, aceasta este o solutie. Una umana, empatica, civilizata daca-mi permiti. Daaa, suntem furati pana la cer, zilnic, de niste nimicuri care parca nu se mai satura. Da, sunt foarte acord cu tine.
Spune-mi insa te rog, solutia ta, practica de altfel, la problema cainilor vagabonzi si a inmultirii acestora, in conditiile in care curand, ne vor depasi la numar, care este? Sau tu nu vezi asta ca pe o problema? Sper ca acum ai inteles intrebarea.
Legat de trezitul tarziu, te rog sa-mi scuzi exprimarea, insa paremi-se ca nu sunt asa, matinal precum esti tu.