Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
07-09-2013 15:45 #1714 SP
Mad Collector
Stick to the topic - pastrati-va parerile personale vis-a-vis de o decizie a unui moderator/administrator, se poate sanctiona ca offtopic sau pseudo-moderare cu warning/infractiune sau chiar ban si e pacat.
Si ca sa nu fiu 100 % offtopic, un quote al directorului regional pentru regiunea Europa Centrala-Sud (Franta, Spania, Italia, Elvetia) al companiei unde lucram eu:
"De cand lucrez eu cu romani, nu am intalnit unul prost sau care sa nu se descurce excelent in orice situatie"
Si culmea e ca nu mi-a zis-o mie personal, ci a spus asta intr'un high exec meeting (eu fiind singurul roman din camera).
Compania unde lucram este o companie de Networking, cel mai mare provider de servicii pe fibra optica (IP/hosting/Transmisiuni si Voce) din Europa cu o infrastructura de peste 60.000 KM.
Cat despre situatia cainilor fara stapani din Romania (nu doar din capitala) - acestia ar trebui capturati, deparazitati, verificati din punct de vedere al sanatatii si verificat comportamentul in functie de situatie eutanasiati sau pastrati in adapost timp de 7 zile pentru revendicare sau adoptie, in cazul nerevendicarii/adoptiei dupa acest interval eutanasiati (cine s-a uitat la emisiunile cu ASPCA isi vor aduce aminte despre ce vorbesc).
Avand in vedere ca animalele nu se pot proteja (de cele mai multe ori) impotriva abuzurilor oamenilor (ca specie dominanta) ele sunt protejate cu ADEVARAT impotriva acestora, de cele mai multe ori chiar atunci cand noi (oamenii) credem ca anumite actiuni intreprinse fac bine (de ex adoptia multipla si apoi "relocarea" pe strazi a patrupedelor fie ca sunt caini sau pisici) de cele mai multe ori actiunile sunt de rau augur.
Ca si posesor de caine si pisica de'a lungul anilor, pot spune ca de cele mai multe ori lumea nu intelege ca a adopta un animal (de orice fel) presupune ENORM de multe responsabilitati (si uneori foarte multe concesii) acesta nefiind o jucarie, sau un accesoriu "de poseta".
Eu sper doar ca nu vom mai asista la scene de violenta extrema ca acum cativa ani cand animelele erau executate cu o cruzime de nedescris prin bataie sau prin electrocutare.