Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
Junior Member

Originally Posted by
eugen75
Ai si tu dreptatea ta Please, dar gandeste-te cine a inventat tigara electronica, nu cred ca olandezii. Iar daca iei pachete cu sutele, ti le personalizeaza chinezii cum vrei. Sticlutele de lichid ale celor din Olanda sunt identice cu cele vandute de chinezi, acel port-tigaret cu baterie, am primit unul vineri din Olanda, este IDENTIC cu cel vandut de chinezi, etc... Sunt prea multe coincidente ca sa cred ca cei care au "furat" modelul sunt chinezii. Nu vreau sa fac nici reclama, nici antireclama, ca nu sunt multumit de produsel Janty, este poate doar problema mea, dar modul in care am fost tratat de cei de la Janty( Olanda) nu doresc nimanui.
Asta e, data viitoare

Asa este... insa oricum toti au copiat pe ruyan, deci nimeni nu este mai breaxz in domeniul asta. depinde cine a mai dezvoltat, cat de cat principiul...
am citit de ce este multumit de cei de la janty - olanda. ai incercat cumva sa vorbesti cu cei de aici? poate iti fac astia "dreptate" si se regleaza ei apoi. eu am luat un kissbox de la ei acum mai bine de o luna, nu au avut un usb-pass pt el si mi l-au trimis mai tarziu cei de aici... le-am scris.
merita o incercare.
succes