Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
22-10-2013 11:50 #5388 SP
Junior Member

Originally Posted by
Caponescu
Suna aici: Telefon: 08010ALTEX - (0801025839) - disponibil in toata tara (tarif local), apelabil din reteaua Romtelecom si *ALTEX - (*25839) - Orange si Vodafone (tarif in retea) in intervalul: Luni-Vineri: 09.00-20.00 si Sambata: 09.00-16.00
Si mie mi-au incurcat o comanda (am primit varianta de xbox 360 in loc de PS3 a unui joc) am sunat la unul din numerele respective, apoi tot in ziua respectiva am fost si am vorbit si cu un manager de la magazinul din oras si a sunat si el la Bucuresti. A doua zi a venit de la firma de curierat si au ridicat jocul trimis eronat(varianta de xbox 360 - care era sigilat, coletul l-am desfacut cand l-am primit) si am primit varianta buna (cea de PS3) in ziua urmatoare, evident fara alte costuri.
In cazul meu au remediat problema repede si si-au cerut si scuze.
Mda.... e full de indivizi din astia la Altex care "nu stie citeste" si nici sa-ti arate ce vrei dupa ce, indelung, i-ai explicat. Eu astept cu extrem de mult interes un magazinas online care sa practice preturi mai mici decat Altex si care sa te serveasca cineva care are habar de ce inseamna PS 3, Limited Edition, Platinum, XBOX, PC etc.
Asa nu-mi place sa iau jocuri de la Altex.... ii evit pe cat posibil. Servicii de cacao si fac si o gramada de bani pe spinarea gamerilor.... Si noi suntem de vina pentru chestia asta, pana la urma...