Quote Originally Posted by broco View Post
nu prea inteleg o chestie, deci am la damage 122k, dar eu cand dau in monstri imi apare la damage 75k per lovitura, asta e din cauza ca monstrii au defense mare si mie imi anuleaza din damage?

si un alt mister pe care nu reusesc sa-l inteleg: am gasit o pereche de manusi de la immortal king's la care imi apare cu 3 linuite verzi la damage, ceea ce imi da de inteles ca is mai bune, cand le pun pe mine mi se modifica damage-ul de la 122k la 138k dar cand dau in monstrii eu tot cu damage de 75k dau, ciudat ii ca manusile vechi care le am pe mine au strenght si dexterity mai mare decat cele de la immortal, dar per total astea de la immortal au damage mai mare cel putin asa imi arata dar cand dau in monstrii tot cu 75k, wtf?
broco am cateva sute de ore de joc pe PC, nu il am pe consola dar cred ca iti pot raspunde la intrebare.
Acel 122K damage este per secunda, daca tu lovesti de aproape 2 ori pe secunda (mai precis de 1.63 ori) atunci o sa ai aproximativ 122K damage.
Manusile de IK cel putin pe PC, maresc CHC (critical hit chance) cu vreo 8-10%, adica acum tot lovesti cu 75K damage, insa ai sanse sa lovesti odata cu damage dublu sau triplu (depinde de cat CHD critical hit damage ai)
Acel 122K damage e calculat dupa un logaritm destul de complex, prin care se ia in calcul damage-ul armei, cate lovituri pe secunda face acea arma, atack speed al restul obiectelor, CHC si CHD al caracterului si pasivele alese.
Ca un simplu exemplu e skillul Berserk, scrie ca mareste damage-ul cu 20%, si totusi in cifrele afisate creste cu aproape ~50%, deoarece Berserk mareste si atack speed si CHC si CHD, de aceea in total damage-ul creste cu ~50%

Toughness (cum au vazut in stremurile D3 ROS expansion pe twitch.tv) iarasi se calculeaza dupa un logaritm complicat (armor, vita, all res, life regen).