Single post: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!
-
Admin

Originally Posted by
HollowMan
Eu inteleg ce vrei sa zici doar ca mi se pare cam stupid sa nu mai mearga dupa restart pentru ca:
Reboot -> Install Firmware -> REBOOT -> Merge accelerarea hw -> REBOOT -> nu mai merge.
De fapt face install firmware -> reboot -> setup ppoe cu accelerare si merge. Teoretic nu mai trebuie reboot si e totul ok. La urmatorul reboot insa, adio accelerare. Culmea este ca si daca dai clear nvram nu se rezolva. Deci e o chestie care se intampla doar atunci la setup, si care se pierde. Ce insa, doar Asus stie.

Originally Posted by
HollowMan
Sa vad cand am timp sa testez cu un prieten care are un N66U si iti spun daca ii face la fel, daca merge cu merlin 29 Beta 1 fara probleme si dupa N restarturi atunci e posibil sa ai tu ceva in neregula cu routerul tau.
Am testat deja pe doua AC66U-uri. Nu e sigur vina lui. Pe smallnetbuilder la fel, se plang multi ca nu le merge. E 100% clar ca nu e problema hardware (mai ales ca merge cu acel RMerlin - dar tot asa, pana la reboot). Cat despre N66U, chiar sunt curios cum e (eventual testat cu merlin, tomato/shibby). Oricum nu pot sa renunt la AC66U, pt. ca am nevoie de WiFi .ac.

Originally Posted by
HollowMan
Ma refer sa nu fie routerul cu probleme doar la tine referitor ca atunci cand ii dai reboot o ia la 190Mbps...
In plus, cu firmware-ul actual (ultimul) dupa reboot de-abia daca scoate 110Mbps or so. Doar diferenta din firmware (chiar si dupa reboot) si deja s-a dublat. E departe de cat ar trebui, dar se vede cat de mult conteaza fiecare modificare din soft.