Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Si dupa 9 pagini, lumea tot nu a inteles ca bazarul e un bonus. Asta pentru ca din punctul lor de vedere, exista doar bazar pe consolegames. Unii isi fac veacul doar pe bazar, si atunci inteleg si eu de ce se simt ofensati si atacati. Dar tot ei trebuie sa inteleaga ca scopul forumului asta e altul, acela de a strange gamerii la un loc pentru a discuta despre jocuri. Vanzarile se fac pe site-urile de specialitate, mercador/okazii/tocmai si altele.

Bazarul de pe consolegames e doar un bonus oameni buni. Cred ca trebuie sa scriem undeva mare si colorat incat sa vada toata lumea.
Unii exagereaza dar faza cu bazarul e bonus e vrajeala si din partea stafului. Orice site de specialitate are si sectiune de bazar. Sunt electronist imi place curentul si colectionez baterii... pai unde imi fac veacul acolo voi incerca sa cumpar nu ma duc pe mercador unde nimeni nu stie despre ce vorbesc.E un intreg si trebuie sa functioneze ca atare.

Nu stiu de ce se continua theardul asta ...deja fiecare incepe sa caute scuze care nu mai sunt logice. Oricum trebuia sa raspunda aici numai cei care se ocupau de site nu donatorii.
Ati donat bravo dar nu aveti ce argumente sa promovati, poate esti verde ca te joci pe ipad si eu ma joc pe 3310.

In legatura cu Romania e saraca arunca un ochi pe ce ne-am cumparat azi..sau mai bine numara masinile si smartphonurile de pe strada.

Nu e vorba de saracie aici ci daca se merita sa dai 20 de euro pe an. Este avantajos sa devii premium..beneficii.?. In directia asta trebuie dusa discutia. Ca daca intri aici si nu citesti nimic...stirile sunt vechi ... cuminitatea mica.... si daca vrei sa gasesti ceva ce ai nevoie si nu e nimeni in bazar atunci si cei mai irositi 20 de euro din viata ta.
Eu personal de cand mi-am luat consola am renuntat la computergames in favoarea consolegames..astept sa se linisteasca apele sa vad in ce directie se duce...cu toate ca nu arata prea bine viitorul.