Single post: Clubul Apple Mac & macOS
-
Senior Member
Let's see
Mac Mini cu Upgrade la 16 GB , i7 ,1 TB Fusion Drive + Tastatura si Mouse Apple iese 7.398,00 Lei la iStyle , fara monitor of course.
iMac 21.5 cu Upgrade la 16 GB RAM , 1 TB Fusion Drive ( are tastatura si mouse inclus ) 9.388,00 Lei la iStyle
+/-
iMac
+Primesti o bijuterie de ecran
+Este totul inclus , nu trebuie sa te chinui cu zeci de fire and stuff, doar il bagi in priza.
+Arata muuuult mai estetic fata de mini
+Vine cu o placa dedicata 750m 1 GB , performante foarte bune pe cand mini vine cu o amarata de placa integrata HD 4000
+Dead Silent in Full load
-Nu poti face singur upgrade daca nu ai "balls" sa ii dezlipesti ecranul , personal l-am lipit si dezlipit de cateva ori si arata perfect si am facut upgrade la 16 GB RAM ( mult mai ieftin decat la Apple ) si SSD fata de puturosul HDD 5400 RPM
-Nu este lafel de "flexibil" ca un Mini.
-Sunt sanse ( mici dar sunt ) sa iti apara pete pe ecran dupa 4-5 ani
Mac Mini
+Poti sa ii faci upgrade foarte usor , deschizi capacul de jos si ai la indemana tot.
+Mic , usor , il poti cara cu tine in vacanta si sa il accesezi cu iPad-ul avand un server VNC sau ceva de genul.
+Teoretic mai fiabil
+Pret mult mai mic fata de iMac , doar sa ii faci tu personal upgrade pentru ca iesi mult mai ieftin decat sa faci upgrade direct la iStyle sau noumax
-Nu vine cu Mouse si Tastatura
-E incomod sa ajungi la porturile din spate
-O placa integrata ok pentru browsing and stuff dar in aplicatii mai "mancacioase" nu face fata.
-Trebuie monitor separat , alte cabluri , alta petrecere.
Personal as alege un iMac cu 8 GB RAM , i5 , 750m , 1 TB HDD pentru inceput iar dupa cand mai faci rost de bani cumperi tu singur RAM-ul si un SSD (Poti baga vechiul hdd de 2.5 inch intrun rack USB si il prinzi frumos de piciorul de la iMac , simplu , elegant si nu se vede absolut nimic.) iar in timp sa iti mai cumperi 2 monitoare de 23 inch sa le pui in parti.
P.S:Scuzele mele pentru greselile gramaticale dar scriu de pe telefon si ma grabesc undeva.