Single post: Clubul Apple Mac & macOS
-
\
Eu nu as lua ceva basic, am mai zis. Decat sa dai 9000RON pe asa ceva, de banii aia faci un Hackintosh cu 3 display-uri in 1600p. Nu stiu, eu personal nu vad niciun motiv sa iei unul. Ce am zis eu, adica 27" 16GB RAM si 780MX, as zice ca intr-o anumita masura merita daca vrei neaparat iMac. Dar parerea mea e ca trebuie sa iei ce e cel mai bun din ambele parti.
Sunt de acord ca OS X e mai potrivit pentru ce vrei tu sa faci, si personal imi place mai mult decat Windows, dar tot sustin ideea ca poate e mai bine sa iei ce e mai bun din ambele lumi: upgrade-urile de pe partea de PC si tot ce tine de software de la OSX. Sunt nenumarate site-uri, forumuri, bloguri, video-uri in care e explicat cum ruleaza un Hackintosh. In mare, orice procesor Intel iti va functiona, orice placa NVIDIA va functiona si ea, doar cu placa de baza trebuie sa alegi ceva potrivit. Ai niste setari in plus la instalare iar apoi nu mai ai nicio grija.
Avand in vedere preturile nesimtite din Europa, nu m-as baga. In SUA insa e alta situate, ce zic eu gasesti pe la 1600EUR, cea ce e foarte corect. Vezi poate gasesti pe cineva sa iti aduca de dincolo cu un comision cat mai mic. Nu stii niciodata.