Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
Eu nu joc fighting games - rar le pot suporta.
Deja ma gandeam: well you sure picked the wrong one to play XD. BlazBlue mi se pare mult mai complicat decat majoritatea fighting game-urilor. Don't get me wrong, joc foarte foarte multe fighting game-uri si cred ca doar Guilty Gear si Street Fighter X Tekken mi s-au parut mai complicate. Desi mi-a placut stilul (huge anime fan here) si faptul ca personajele sunt cu adevarat unice (desi cam putine la numar), colegii mei de camera nu au fost la fel de entuziasmati. Dureaza ceva timp sa inveti pana si chestiile de baza (parca ceva specific celor de la Arc System Works), foarte mult timp sa te obisnuiesti cu stilul (mai ales ca noi eram obisnuiti sa jucam fighting game-uri mult mai smooth precum Tekken, Soul Calibur sau Injustice) si chiar si mai mult timp sa inveti sa joci "cum trebuie".

Dar vestea buna e ca odata cu citirea acestui review, m-ai convins sa ma uit la anime-ul BlazBlue: Alter Memory (facut tot de Arc System Works). Doar 12 episoade cu o gramada de actiune, drama si mind$#@. Recomand fanilor seriei si celor care vor sa faca inca 3-4 ore de research dupa ce se uita la anime.

P.s. Poate o sa bag jocul un pic in consola zilele astea sa imi aduc aminte cate ceva legate de gameplay si totodata pentru poveste (avand in vedere ca ai si laudat-o). E o serie buna dar eu sunt si mai fericit ca developerii au anuntat un nou Guilty Gear (Xrd Sign) atat pentru PS3 cat si pentru PS4. Poate in viitor o sa avem un crossover Guilty Gear X BlazBlue. Vise...

Felicitari pentru review si la cat mai multe!