Quote Originally Posted by Snake View Post
As vrea sa spun ca sunt incantat de vanzarile consolelor next-gen dar nu va pot minti. Cum sa te poti lauda cu vanzari de 3-4 milioane de console, cand vezi un titlu 'old-gen' precum GTA V care s-a vandut in aproape 30 de milioane de unitati intr-un timp record. Oricum, nici daca ar vrea nu ar putea vinde mai mult intrucat am inteles ca nu pot face fata productiei. Poate ar trebui sa ceara ceva sfaturi de la altii care produc si vand intr-o singura luna cat reusesc ei intr-un an.
[/url]
Pentru mine si cei ca mine care nu inteleg ce ai vrut sa spui aici poti te rog sa explici. Mi se pare la prima vedere ca ai comparat mere cu pere.

Quote Originally Posted by Snake View Post
E bine insa ca totusi vanzarile merg din ce in ce mai bine in lumea consolelor si a gamingului in general, chiar si in perioade de criza cum este cea prin care trecem. Dar nu pot sa nu ma intreb cat de bine ar fi mers daca ar fi venit si cu titluri mari, cu adevarat next-gen?
[/url]
Pai la Sony puteau sa vina si cu GTA 6, Uncharted 7 si mai stiu eu ce minunatie daca nu au ce console (PS4) sa vanda... Eu in privinta asta sunt foc si para pentru ca mi-au anulat precomanda si apoi au spus ca Sony nu mai produce pachetul pe care l-am comandat.