Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Doresc sa achizitonez un Xbox
-
Senior Member

Originally Posted by
marian.m992
Salutare.Sunt nou in acest domeniu,si as dori sa achizitionez o consola xbox 360.Intrebarea mea este:Ce tip de consola imi recomandati dintre slim si elite?Si daca imi puteti argumenta de ce sa aleg slim si nu elite,sau invers.Multumesc
Eu iti recomand slim pentru ca e mai nou si pentru ca din seria consum mai mic de curent. 
Plus ca slimul e mult mai silentios, are sanse mai mici sa "moara".
Insa incearca sa iei versiunea cu hard, nu cea de 4 GB, vei avea multe avantaje asa, poti instala jocurile pe HDD, poti descarca jocuri si demo-uri de pe XBOX Live, poti rula multe jocuri XBOX Clasic, etc.