Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4026 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Las Vegas (2013) in mare pot zice ca a fost placut de vizionat si mi-a dat cateva ideute cu ce o sa fac cand fac 80 de ani 7/10
    Cloudy with a Chance of Meatballs (2009) placut film, desi animatia nu e chiar cea mai reusita, dar merge perfect cu povestea, apoi avem continuarea Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013) care dezvolta povestea din primul si animatia la fel. pentru amandoua le dau nota 9/10
    Ghost in the Shell: Arise Ghost Whispers (2013) ca un fan al seriei GITS pot sa spun ca aceste filme sunt placute dar as prefera daca ar aduce ceva nou serie. 6/10
    The Frozen Ground (2013) alt film bazat pe fapte reale, care singurul lucru fain in el este e Nicky Cage! E primul rol din ultima perioada in care nu joaca in stilul lui normal si e chiar surprinzator de bun. 6/10
    Ender's Game (2013) am avut si eu ocazia sa vad acest film si pot sa zic ca am fost al dracu placut surprins cat de mult atrage atentie asupra lui si intr-un sens foarte bun. Nu am citit cartile dar sper sa se faca continuare la el. 10/10
    Legend (1985) Tom Cruise cand era pusti si juca in filme proaste! Se vrea a fi fantasy si vizual reuseste dar ca poveste pica ca un pietroi la fund. 4/10
    Ocean's Trilogy (2001), (2004), (2007) un amic mi-a recomandat aceste filme. Sunt faine si placute dar nu pot sa zic ca iti raman in memorie cu ceva special in ele. 8/10
    Tom Yum Goong 2 (2013) cred ca aveam niste asteptari pana peste tavan la acest film mai ales ca avem: Yanin "Jeeja" Vismistananda si Tony Jaa in acelasi film si nu fac nimic interesant cu ei! WTF??? Povestea e boring ca dracu si decat cateva secvente de lupta salveaza filmul. 5/10
    Justice League War (2014) nu se compara cu sursa dupa care se inspira, dar secventele de lupta sunt foarte faine desenate, animate. 9/10
    Carrie (2013) un film placut si actrita din rolul principal a facut o treaba minunata! 9/10 dar se vede de la o posta ca e dedicat micutelor orase din USA. Si ca e King's book story.
    The Boxer from Shantung (1972) in asteptarea remake-ului once upon a time in shanghai am decis sa ma uit la original si pot sa zic ca e un film classic Kung-Fu! finalul a fost nitel cam aiurea dar a mers 9/10
    HomeFront (2013) se zice ca scenariul filmului ar fi fost initial conceput pentru a fi o continuarea RAMBO, si la unele momente chiar se simte a fi, dar in rest e un film normal de actiune. Nimic cu mot sau special 5/10
    Ride Along (2014) un film idioat care nimeni nu ar trebui sa-si piarda timpul cu el 2/10
    Don Jon (2013) un alt film idioat care nimeni nu ar trebui sa-si piarda timpul cu el. Frate nu stiu cine a zis ca asta ar fi un film bun, ca atat ca mi-a lasat un gust de ***** in gura, dar in fine 1/10
    The Family (2013) un film genial de funny! 10/10 un film in stilul familiei Addams **** yes! Thank you lord
    Attached Images Attached Images last-vegas.jpg cloudy_with_a_chance_of_meatballs.jpg cloudy-chance-meatballs-2-bill-hader.jpg 600full-ghost-shell-arise-3a-border-2-ghost-whisper-poster.jpg endersgamemovieposter.jpg frozen-poster1.jpg legend_dvdcover.jpg oceans-750x1024.jpg tyg-2-poster.jpg justice_league-war.jpg carrie1.jpg ad9duhwbbnvz8qw1vqjfoycld25.jpg vcbxhj8gxz3bbhbz7kd8.jpg ride-along-movie-review-0.jpg 11172801_800.jpg tumblr_ms56oicm2e1qlrtq2o1_1280.jpg