Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Depinde de asteptari. Eu sunt fan Joseph Gordon-Levitt si am urmarit filmul asta de la primul anunt. El l-a scris si regizat, pe langa interpretat. Interpretarile lor (el + Scarlet) sunt cel putin geniale (mie mi s-a parut genial de la inceput, ca si-a facut un film in care joaca si si-a ales ca partenera pentru multe scene cu continut sexual, pe una din cele mai "bune" actrice ale momentului ), scenariul este original si trist de adevarat (in multe cazuri) si consider ca este un film iesit din normalitate. Din punctul meu de vedere, un film de 7.5-8.

Chiar m-am saturat de toate filmele de actiune sau cu super-eroi. Asa ceva e mai mult decat binevenit.
Am avut asteptari destul de mari sincer! Si mie imi place actorul dar filmul asta, cel putin eu ca l-am vazut si cu o fata ce-i drept! Si asteptarile pentru acest film ale mele cel putin erau undeva prin tavan de ridicate
Hai sa o luam cu ce ai zis tu ca e bun la film
1. Scarlet e actrita buna, numai ca-n filmul asta mi sa parut ca joaca o piti proasta!
2. Scenariu e original, nu zic altfel dar consider ca tranzitia dintre momente, ar fi putut fi mai buna si nu stiu "trist de adevarat (in multe cazuri)" e defapt dar mie mai mult mi s-a parut ceva in care nu m-am regasit! Ca de la inceput ma asteptam sa fie ceva implementat in realitate, dar nu m-am regasit in realitatea descrisa de el in acest film.
3. Daca tie ti-a placut, inseamna ca ai regasit ceva in filmul asta ce eu nu am regasit. Si-mi cer scuze pentru asta, nu vreau sa jignesc nimanui gusturile, dar filmul asta nu-i pe gustul meu.