Mandzukic este exclusiv pentru cei care centreaza mult. M-a rupt ieri unul cu el, mi-a dat 3 goluri cu capul. In rest nu e cine stie ce jucator. L-am incercat si eu.

L-am avut si pe Aubameyang, din perioada cand jucam 4-1-2-1-2 si l-am incercat si pe formatia asta, insa e foarte fragil. Un umar daca-i dai, s-a dus la garla. Diouf e mai puternic si loveste si bine cu capul.

Pe LF nu l-as pune pe Guardado. Are attacking high si defending medium. Pe el l-am avut LM si era foarte bun. Dar pe formatia asta nu cred ca are ce cauta in teren. Nu vreau sa-l caut cand scap pe contra atac si el sa-mi stea in propria jumatate.

Prince Boateng mi se pare chiar ok. Si plus de asta, De Bruyne nu are randamentul defensiv asa bun precum al lui. Mie-mi trebuie jucatori pe CM care sa vina sa recupereze mingea.

Pe Boateng ( CB ) l-am avut cand jucam 3-5-2 si mi s-a parut foarte slab. Si la cap, si la deposedari. Bine, l-am avut pe cel upgradat, nu stiu cum joaca ala normal, ca, la precedentele F.U.T.-uri, jucatorii standard erau cei mai buni.

Hummels e bun, dar pentru o divizie mai slaba. La cat de incet e, ramane bulevard in aparare cand scapa singuri doi atacanti de viteza. N-am vazut pe nimeni sa-l aiba.

Subotic pot sa spun ca mi-a placut, in schimb. Dar nu mai mult decat Santana si Sokratis.

L-am incercat si pe IF Toprak si e chiftea. Mai bine bag un bronzat in aparare.

Nu stiu cum o fi IF Digne, dar nu cred ca e ceva de capul lui.