Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: AMD mai naste un monstru: Radeon R9 295X2
-
Mad Collector
Monky - sa nu exageram, poate nu va valora 6000 $ cum zici tu - probabil va fi undeva la jumatate - 2500-3000 $ (poate chiar mai mult avand in vedere ca din ce mi-ai povestit tu este cel mai high-end model posibil) insa acesta este pretul pentru "tehnologie" (se intampla la absolut orice telefoane-tablete/computere/televizoare etc).
Cat despre discutia despre placi video este foarte corect - o placa video super high-end este mereu ca un front runner, toate celelalte placi TIND spre aceeasi viteza sau aceeleasi performante, avantajul este de cele mai multe ori ca aceste modele high-end isi pastreaza performantele pe o durata mai mare de timp (in caz ca nu se implementeaza vreo noua tehnologie revolutionara, vezi in istorie implementarea T&L de prin anii 1999-2000, sau chiar accelearea 3D folosing OpenGL/D3D sau Glide din anii 1995-1996 a celor de la 3dfx).
Eu fiind adeptul solutiilor portabile nu pot sa ofer o parere subiectiva deoarece probabil nu voi avea niciodata o asemenea placa, insa alt aspect interesant este cel adus in discutie de tudyniuz, e mult mai usor de "economisit" 1500 $ daca nu cumperi jocuri originale, insa repet - pe termen lung investitia in jocuri s-ar putea sa fie mai buna, decat investitia in Hardware si uneori trebuie sa fii pragmatic sa gandesti realist, de ce am nevoie de 100 FPS'uri intr-un joc de peste 2 ani, cand sunt suficiente 100 (sau 120 fps-uri) intr-un joc din prezent, oricum faptul ca tehnologia evolueaza si apar asemenea produse pe mine unul ma bucura nespus - eu o vad ca o evolutie.