Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
22-04-2014 02:46 #15128 SP
Junior Member
Salut, am o problema cu contul de Xbox Live..sper sa ma poata ajuta cineva.
Mi-am facut cont pe Xbox Live (nu am primit acea luna gratuita de Gold- primul profil incercat a fost creat pe PC, al doilea si al treilea pe consola, m-am gandit ca poate asa o sa primesc acea "oferta" de 1 luna gratuita de Gold, dar n-am primit nici un mesaj cand am terminat de creat conturile)..in fine, am renuntat la ideea aceasta si am hotarat, in urma sugestiilor unui prieten, sa-mi cumpar un cod de pe electronicfirst.com. Le-am platit, am primit codul pe mail, impreuna cu un alt cod pt Halo4 Carbulo Emblem, desi nu stiu de ce l-am primit si pe al doilea. Mentionez ca in contul de Live nu am introdus nici un "payment option"..am selectat REDEEM, am introdus codul de 12+1 GOLD si am primit mesajul "THIS CODE ISN'T VALID. PLEASE ENTER A VALID CODE"
Intrebarea mea : am primit un cod fals si am aruncat "pe geam" 150 de lei sau sunt ceva probleme cu contul meu de LIVE ??
Mersi anticipat !!