@SWTFU, ori vorbesc chineza , ori mandarina, tu chiar crezi ca FIFA se poate asimila cu jocul de fotbal adevarat. Bravo, te admir, iti trebuie...ceva aparte, special, de copilas, sa poti face asta, toata admiratia mea.

Daca nu e in fiecare meci un gol in min 45 sau 90 e la ficare doua meciuri, si asta o pot comfirma sute de postari pe n forumuri. Apropo de pasele on line, tu crezi ca atunci cand merg pasele alea de ping pong tu esti cel care imprima puterea pasei de ajunge ea la fix tot timpul? cand dai o pasa cu L1 X la un jucator pe pozitie viitoare dar foarte aproape de tine si pasa aia parca incetineste special sa-l astepte pe ala sa preia e tot pe OFF?

Te admir din nou, esti un geniu al fotbalului virtual, un munte de logica fotbalistica... A.. cand apesi L2 si jucatorul care se apara, sta ca nesimtitul fara sa schiteze nimic chiar daca ala din fata dribleaza, fenteaza, face stanga dreapta si el din pozitia nemiscat intinde piciorul si nimereste basica tot din fotbal este.

Daca ar cunoaste fundasii din fotbalul real chestia asta crezi ca ar mai face MESIA si RONALDO sau NEYMARELUL 1 ( uno) DRIBLING? SAU mai e si JOCHEUL ALERGATOR SI DEPOSEDARE PERFECTA...si nu e SF, nu, nu e !

AAAAAA! mai e ceva... UMAR LA UMAR...numai ca in FIFA e umar din spate, tras de tricou, intins mana din spate( dar e umar la uma) se indoaie ala care e cu basica IN FATA LUI, dar nu e fault, nu, asa ai vazut tu ca e si in realitate. Da , se numeste OBSTRUCTIE.

Stii cate pacaleli de genul sunt in SF FIFA 14? E un lucru numit IN AFARA JOCULUI, in 13 toata lumea s-a plans ca nu prea exista IN AFARA JOCULUI, acum in majoritatea timpului jucatorii din fata stau OFFSIDE chiar daca tu joci in careul tau, daca dai o pasa spre un jucator care nu e in OFFSIDE AI-ul ( ORDINATORUL SAU ÖRDINARUL") trimite un jucator din OFFSIDE spre basica, si gata , avem si OFFSIDE, si asta se repeta de f multe ori.

Vrei sa-ti mai spun? M-am plictisit dar eu te admir, sincer ,pt increderea pe care o ai in EA.

PS: Cand iti place sa conduci dar pe lume sunt doar 2 tipuri de masina si alea PROST facute AI TOT DREPTUL SA TE PLANGI pt ca vrei sa faci ce iti place, sa sofezi bine, sa ai o traire placuta a pasiunii tale. Daca erau o mie de tipuri de masina( cum sunt,...exagerez) atunci nu ai scuza pt PLANS.

Capiche? ... sunt sigur ca nu si iar o sa apari cu un raspuns argumentat din meciul Viitorul - U Cluj.